Min lesehøst

Bokhøst er fantastisk fint og fryktelig stressende på samme tid. Det er så mange bøker jeg vil lese og det er så mange bøker jeg innser at jeg ikke får tid til å lese!

Nå er jeg ferdig med tre nye anmeldelser som skal til Altaposten. Jeg skal gjøre deg så lykkelig av Anne B. Ragde, Sirile gentlemenn søkes av Karin Brunk Holmqvist og Kadaverdoktoren av Lene Kaaberbøl.

Anmelderbøker som ligger i lesebunken er:
Alle sjelers natt av Deborah Harkness
Haren med øyne av rav av Edmund de Waal
Skadedyr av Gøhril Gabrielsen
Spill av Sigrid Combüchen

Og så er det noe med å jobbe på et bibliotek. Jeg er omgitt av fristelser hele tiden, og hyllene våre strutter av gode bøker. Det er som om man skulle ha plassert en alkoholiker på et vinmonopol - det hadde ikke vært så helt enkelt for den alkoholikeren, og det er ikke så enkelt for meg heller. Jeg må snakke hardt til meg selv for å ikke laste ryggsekken med bøker som virker fristende. Akk!Kommentarer

 1. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan du får tid til å lese alle bøkene....

  SvarSlett
 2. Nå jobber ikke jeg på et bibliotek men jeg tar med meg familien på vårt lokale bibliotek titt og ofte. Den følelsen du beskriver høres helt riktig ut, jeg tar alltid med meg et lite lass med bøker og jeg rekker så og si aldri å få lest mer enn et par av dem.

  SvarSlett
 3. Så sant som det er sagt... Jeg kan av og til komme opp i skikkelig leseknipe hvor det blir altfor masse bøker på gang. Da må man kutte ut noen bøker selv om det er tøft. Jeg kan også låne mer bøker enn jeg får lest. Da gjelder det å snakke hardt til seg selv og innse at det er ikke alle bøker man får lest.

  SvarSlett
 4. Gleder meg fremdeles til Ragde omtalen!!

  SvarSlett
 5. Leser Barbara Trapido nå og skal snart lese "The Tigers wife" av Tea Obreht. Altfor liten tid til å lese alle de bøkene jeg ønsker å lese. Ha en herlig lese høst Solgunn:)

  SvarSlett
 6. Fru Tunheim: Jeg leser overalt, og så ser jeg aldri på TV :-)

  Mari : Sånne lånerne liker vi!

  Askeladden: Snakke hardt til seg selv kan være helt nødvendig noen ganger!

  Ingalill: Og i dag kom den!

  Kristin: Tusen takk :-)

  SvarSlett
 7. Je er spent på omtalen av Sirile gentlemen. Har ikke lest den ennå, men likte de to forrige bøkene godt.
  Flere av elevene mine har funnet bøker de ønsker å lese i forbindelse med fordypningsoppgaven sin gjennom bloggen din :)

  SvarSlett
 8. Regner med at Sirile gentlemenn kommer i avisa snart, og jeg blir så glad når noen leser bloggen min og bruker den til noe fornuftig :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar