Traktortrekking


Ja, så er det også prøvd! Vi feira 30 års dag på Heimdal gård i går kveld, og da måtte vi delta i blant annet traktortrekking, fytte rakkern så tungt det var. Vi var delt inn i tre lag; Hykkeruds, Sollis, og "de andre". Det er vel ikke overraskende at "de andre vant" - der var det mange staute bondegutter :-). På sollis hadde vi jo også staute menn, men 2 av de sterkeste hadde deltatt på blodsmaken i går morges (16 kilometer orientering), og derfor tok jeg 3.plassen med fatning. Det gikk ikke bedre i melkespannkasting heller (3.plass), og vi gikk med liv og lyst inn i siste del av utfordringen; potetkasting: Selv om flere av oss i sollis har spilt handball og volleyball og basketball, havnet vi på 3.plass der også - da var det bare å gå på stabburet og kose seg videre.....En kjempefin kveld.

Kommentarer

 1. Hei Sogunn!
  Jeg visste bare om 3 års dag på Heimdal gård! Synes det var sporty av Solli å stille til konkuranser. Renger med at de andre har litt mer øvelse i den typen aktiviteter.

  Nå har jeg laget meg en blogg!!! Er nok ikke så flink som deg å ta bilder, (likte godt både raku og Sevilla bilder!)men er godt fornøyd med fargene på bloggen!
  Har sendt adressen til Anita, men vil du kikke før det;http://froydistotland.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. ... du milde! Dette hørtes gøy ut!

  Og Frøydis er lagt til i bloggoversikten ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar