Formørkelsen - Stephenie Meyer, 619 sider


Fantastico

Bok 3 om Bella er nå lest. Jeg begynte å lese boka klokken 16.30 fredag ettermiddag, og var ferdig lørdag kveld. Da hadde jeg også sovet 8 timer, vært på kino, samt vært på 4 timers trimtur. Konklusjon; dette er et utrolig god og lettlest bok :-)

Jeg slukte bok 1 og 2 også, så det kom ikke som noen overraskelse at jeg kom til å elske denne. Men hukommelsen min er dårlig, og de andre leste jeg i høst, så jeg var litt ute at vampyr/menneske/varulv verdenen. Det tok imidlertid ikke mange sekunder fra jeg begynte å lese til jeg var helt oppslukt. Jeg hadde til og med en sur bemerkning til gubben da han ville prate med meg. "Ikke no, varulvan og vampyran slåst". Det høres helt teit ut, det vet jeg, men det nytter ikke. Jeg er nå offisielt en Stephanie Meyer tilhenger. Bok 4 skal jeg lese på engelsk. Gleder meg, gleder meg, gleder meg!!!

Kommentarer

 1. Hei du! Jeg er akkurat ferdig med treern jeg også. Jeg likte den nok ikke like godt som deg. Jeg synes enern og toern var mye bedre. Jeg digger universet til Meyer, men sleit litt med både det ene og det andre. Er snart ferdig med den siste nå. Alt i alt er jeg begeistra!

  SvarSlett
 2. Jeg syns treern var bedre enn toern :-)

  Nå har jeg tatt med meg Breaking dawn hjem. Den kommer nok ikke til å bli lest så fort som Formørkelsen, men fortsettelse følger......

  SvarSlett
 3. Men da må dere jo glede dere til Sookie Stackhouse-bøkene:-). Jepp: vampyrer, varulver, hekser og nå sist: alver! I en litt white-trash-southern-USA-setting. Og så sex da...
  Jeg har foreløpig slukt 4 bøker på kort tid på engelsk. Ren underholdning.

  SvarSlett
 4. Bokdama : Skal sjekke ut frøken Sookie, høres veldig spennende. Nå har jeg fått "Det som er på jorden" av Alan Drew. Skal lese den og anmelde den. Det virket som et godt tips, - tusen takk :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar