Ferie i Trondheim
Etter to uker i lillehytta flyttet vi inn i storhuset og det var deilig! Hytteliv er koselig det, men det er nå noe eget med å kunne gå på toalettet uten å måtte kle på seg først. Nå er vi dyrepassere. Vi skal passe fisker, kaniner, en katt, tre høner og en hane. Hadde sett frem til å hente ferske egg, men så viser det seg at hønene er blitt klokk! Blitt klokk, har du noengang hørt noe så morsomt? Jeg går rundt og smaker på ordet hele tiden, og dukker det opp en anledning der jeg kan bruke ordet så vær sikker på at det blir tatt i bruk! Men det er ikke bare tamme dyr jeg kan kose meg med her på bygda i Sør-Trøndelag. Rett på yttersiden av vinduet mitt flyr et pilfinkpar frem og tilbake og forer ungene sine. Det ser ut som om det begynner å bli trangt i den lille fuglekassa, tror ungene er klare til å fly ut i verden snart. Og så er det elg her, og hjort og hønsehauk og flått! Vi sjekker hunden hver kveld, og har plukket vekk en som hadde bitt seg fast i lysken på han.

Har lest to bøker; en for anmeldelse i Altaposten; Brunonia Barry : Kniplingens hemmeliget, den andre er Drømmehjerte av Cecilia Samartin. Legger ut anmeldelsen senere. Har lest en del av Kristine Tofte sin Song for Eirabu; liker det jeg har lest til nå!

Kommentarer

 1. Det ser ordentlig koselig ut på ditt feriested, og så masse forskjellig dyr å holde styr på :-)

  Gleder meg til bokanmeldelsen din om Kniplingenes hemmelighet. Høres ut som en spennende bok.

  Fortsatt god ferie i hovedhuset

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å lese hva du syntes om Drømmehjerter. Vurderer å lese den.

  SvarSlett
 3. Vibeke: Takk for det, er fremdels i Trøndelag - men har planlagt avreise nordover om noen dager. Anmeldelsen av kniplingens hemmelighet kommer nok ikke i avisa før om ca. en måned :-)
  Knirk: Nå la jeg ut anmeldelsen av Drømmehjerte - men det har du nok allerede oppdaget. Var innom hos deg og la ut hele lista til Alice Hoffman, men det har du nok også oppdaget :-)

  SvarSlett
 4. Hei Solgunn
  Leste anmeldelsen din over Kniplingenes hemmelighet i Altaposten,- og skal kjøpe boka. Gleder meg enormt,- endelig noe spennende å lese igjen. Ser du også har en anmeldelse over en bok som heter Drømmehjerte. Den skal jeg også sjekke ut :))

  Laila

  SvarSlett

Legg inn en kommentar