tirsdag 10. juni 2014

En stridsvogn hos naboenI pinsen leste jeg Miraklet ved Litza - Hitlers første nederlag på Østfronten. Boka er knallgod og jeg har vært ganske så inne i fortellingen. I går ettermiddag ville Lihku så gjerne gå seg en liten tur rundt kvartalet, så jeg la boka fra meg på bordet, men jeg la den kanskje ikke helt fra meg i hodet. For etter å ha gått tredve meter kjente jeg et skikkelig støkk i magen. Det sto en stridsvogn i hagen til naboen!
Ja, ok da - så var det en BÅT, med noen planker oppå! Og i følge Pål hadde den stått der i flere år, med en grønn presenning over. Men det ser ut som en tanks ikke sant?

8 kommentarer:

 1. Hahaha, livet er bare så spennende som ens eget twisty hodet gjør det til.
  I dette tilfelle dog er det bedre med kjedelig båt-virkelighet enn krig og tanks i Alta.
  Er det første gang jeg har sett deg legge ut snøfri bilder? (Bortsett fra fjelltoppene).?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg legger ut flest bilder med snø - det er så eksotisk for dokker søringa, eller midtveisfra.

   Slett
 2. Ha ha! Det så virkelig ut som en tanks. Hvertfall når det er sånne bilder du har i hodet fra før av :-) Det er nesten ekkelt hvordan en kan oppfatte ting anderledes på runn av en bok. Jeg hadde uheldigvis den opplevelsen etter en Casino-grøsser og en vaskemaskin i en kjeller :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff - grøsser og vaskerom i en kjeller høres veldig skummelt ut. Grøss og gru.

   Slett
 3. Fantasien vår kan fre oss ut på viddene en gang i blant. Men godt at vi har evnen til å fantasere, sjøl om det kan være skummelt noen ganger. Det viser kreativitet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg må være veldig kreativ :-)

   Slett
 4. Hehe... ingenting å si på den livlige fantasien din, ..sa jeg - og får fremdeles flashbacks av glans på bordet...!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ferie skjønner du Marianne - og da får jeg tid til å fylle hodet med tøys og tull. Som jo er litl alvorlig likevel.

   Slett