Er det mulig?


De av dere som har fulgt bloggen min en stund husker kanskje at jeg var vilt og uhemmet begeistret for Døren av Magda Szabó? I høst ga Aschehoug ut Rådyret av samme forfatter, og jeg bestilte straks et anmeldereksemplar, og gledet meg til å lese. Men jeg kom aldri i gang med boka, jeg begynte på den flere ganger, leste noen sider før jeg la den bort. For en ukes tid siden bestemte jeg meg for at NÅ, ja akkurat NÅ skulle jeg lese akkurat Rådyret, og den skulle jeg lese ferdig. Men hva skjedde? Joda, etter å ha strevd meg gjennom 60 sider klarte jeg bare ikke mer. Det var så kjedelig at jeg gjorde noe jeg nesten aldri gjør - jeg bestemte meg for at jeg ikke giddet å bruke tid på å lese den ferdig. Så nå er Rådyret lagt vekk, og jeg tviler på om jeg noensinne kommer til å prøve å lese den igjen. Så dett var dett, men utrolig skuffende. 

Kommentarer

 1. Takk for tipset. Jeg er også blant de som var begeistret for "Døren", men da bruker jeg i alle fall ikke penger på "Rådyret", men låner den kanskje på biblioteket istedet.

  SvarSlett
 2. Det er så nedtur det, når en har forventninger til en bok også fenger den ikke i det hele tatt. Da er det like greit å legge den bort ja :-)

  SvarSlett
 3. Jepp, jeg får si som Sesselja, Døren var fin - vi venter med Rådyret.

  SvarSlett
 4. Lurer på om det er noen der ute i bloggverdenen som har lest den og likt den?

  SvarSlett
 5. Jeg la også denne fra meg på et tidspunkt, jeg kom aldri inn i handlingen (var veldig mange navn å holde rede på?), men har hatt en ambisjon om å ta den fram igjen og starte på nytt. Får nå se, da...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar