Berlin - oktober 2010

5 dager i Berlin, med middag på verdens største mørke restaurant, med 5 timers sykkeltur der vakre Maria som jobbet for det flotte firmaet Fattirebiketours guidet oss gjennom de fleste "må se tingene", endesløs traving frem og tilbake mellom øst og vest, med oktoberfest på Alexanderplass og turistfeller som Tv-tårnet på Alexanderplass, som jeg selvfølgelig måtte opp i, selv om jeg syntes det var skummelt! Jeg tenker at hvis ikke terrorister gjør noe med den plassen er de jo helt amatør, for maken til å få tusenvis av mennesker servert på sølvfat har ihvertfall ikke jeg vært borti......
Serverer noen bilder, og vi starter med nedstigningen mot Berlin - overskyet!Her er minnesmerket over bokbrenningen i 1933.

Kommentarer

 1. Det ser ut til å ha vært en fin tur i en spennende by! Jeg har vært der kun en dag, men dit skal jeg tilbake. Særlig syntes jeg det var utrolig inne på Checkpoint Charlie - der kunne jeg ha gått i flere timer.

  Ha en fin helg - Gro :-)

  SvarSlett
 2. Elsker den byen. Må komme meg tilbake snart...

  SvarSlett
 3. Aldri vært i Berlin jeg...
  Fine bilder. Fin hund.
  Vi får en valp neste fredag. Hund nummer to. Vi gleder oss!

  SvarSlett
 4. Så fine bilder - så nesten småbykoselig ut.
  - har heller aldri vært i Berlin.
  - og ikke har jeg hund heller (sukk), (men med 5 katter er det kanskje like greit :-))

  SvarSlett
 5. Groskro: Vi hadde en kjempefin tur :-)

  Bokdama: Skjønner deg godt, jeg vil og tilbake, rakk altfor lite.

  knirk: Første gang for meg nå altså, og tenk at dere skal få dere en valp - yippi!! Det er så morsomt med valper, nå er Berner Sennenvalpen blitt 7 måneder, han veier 40 kg og er helt ukontrollert, jeg ler mye!

  Ingalill: De småkoselige bildene ble tatt helt på bygrensa, Hoppengarten, 17 km fra sentrum, vi bodde der, det var helt fint, da fikk vi tatt S-banen som om vi var innfødte :-) Jeg har forresten hund og 2 katter, det er klart du har plass til en hund selv om du har 5 - har du lyst har du lov - et av mine nye motto!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar