Gå til hovedinnhold

Å skrive interessentanalyse

er jo ikke nødvendigvis så fryktelig kjedelig, men jeg kjenner at jeg savner å kunne bruke mer tid på lesing, og blogging og å lese andres blogger. Det skal bli deilig når alle oppgavene er levert og eksamen er ferdig. Det er vel en gang i slutten av mai tenker jeg --------uæææææææ!

Kommentarer

 1. Mai - er jo rett rundt hjørnet, et par runder julefeiring og vips er våren her!!
  (men det er kanskje ikke så enkelt der oppe i nord?)

  SvarSlett
 2. Skjønner veldig godt hva du mener. Skal levere oppgave på mai, og gleder meg uhemmet til å få litt mer fritid igjen, og å slippe dårlig samvittighet når jeg leser skjønnlitteratur om kveldene i stedet for å jobbe.

  Vi får holde ut! :)

  SvarSlett
 3. Heia heia! Bare du blogger litt innimellom så er vi fornøyde.

  SvarSlett
 4. Stå på Solgunn!

  Du holder på med mye interessant for tida, så tida går fort!

  Lykke til med oppgavene og det er alltid hyggelig å følge bloggen din :-)

  SvarSlett
 5. Lykke til med innleveringene Solgunn!
  Ha en herlig studierik kveld.

  SvarSlett
 6. Det går fort til mai Solgunn!! Og jeg er enig med Knirk, bare du blogger litt innimellom så er vi fornøyd! :-)

  SvarSlett
 7. Skjønne mennesker! SMASK!!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Vigdis Hjorth - resirkuleringens dronning!

Klassisk fortrengning?
Sist uke ble det kjent at Vigdis Hjorth fikk Bokhandlerprisen for Arv og Miljø, en bok som Vigdis Hjorth de siste tjue årene har skrevet mange versjoner av, med litt endring i kronologi og navn på persongalleri, men jeg vil hevde at rundt halvparten av Arv og Miljø finner du i Tredje person entall fra 2008, Hva er det med mor fra 2000 og med Hånden på hjertet fra 1989. Arv og miljø skiller seg ut fra Tredje person entall med at hovedpersonen sier høyt at det er begått overgrep, i de andre bøkene er dette mer vagt. Jeg gratulerer Vigdis Hjorth med prisen, hun skriver som alltid godt, men jeg la merke til at hun i anledning prisutdelingen igjen insisterer på at hun ikke skriver selvbiografisk og ikke forstår hvorfor noen kan tro noe slikt. Jeg finner det mer enn merkelig at Vigdis Hjorth ikke skjønner hvorfor noen ikke klarer å lese mange av bøkene hennes uten å lese selvbiografisk. Kunnskapen vi har om forfatteren Vigdis Hjorth har vi jo fra henne selv. Hun har i…

Har Vigdis Hjorth gitt oss hovednøkkelen til sitt forfatterskap med Arv og miljø?

Lekkasjer
Ingunn Øklands anmeldelse av Vigdis Hjorths siste bok, Arv og miljø (Hjorth, 2016)i Aftenposten 11. september og debatten Aftenposten initierte med sin ”etterforskning” av Vigdis Hjorths liv ble starten på høstens store virkelighetsdebatt. Økland avsluttet sin anmeldelse med denne konklusjonen:
«I mine øyne blir romanen stående og dirre i spenningsfeltet mellom dikt og liv og alle de etiske problemstillingene denne sammenblandingen fører med seg. Faktisk er dette en romanutgivelse som lettere lar seg forsvare jo virkeligere incesthistorien er. Skulle anklagen være oppdiktet, har både forfatter og forlag kastet et mistankens lys over en uskyldig person.» (Økland, 2016a)
I Arv og miljø er hovedpersonen den godt voksne Bergljot som for mange år siden brøt med familien. Romanen begynner med at det er fem måneder siden faren døde, og Bergljot ser tilbake på hendelsene som førte til bruddet med familien og hva som skjedde etter at to av søsknene fikk tilbud om å overta foreldrenes t…