Levert anmeldelse

Nå har jeg endelig fått levert en anmeldelse til Altaposten. Jeg har lest Juliet, Naked av Nick Hornby, anmeldelsen kommer som vanlig på bloggen når den har vært i avisa.

Ellers har det vært en hektisk uke. Jeg har vært på overnattingstur med gjengen fra Drama 1, og vi hadde 18 timers undervisning -det var morsomt og helt forjævlig slitsomt! Vi sjonglerte, lærte oss å fekte, skrev manus og var regissører. Og så blåste vi flammer.....


Og så har jeg vært på fagforumsseminar med kollegaene mine, og da var vi først på Kvensk institutt i Børselv, der vi fikk en forelesning om kvenene. Etterpå var det Mikromarckurs med guruen vår; Jens Christian Strandos - her er bloggen hans.  Vi lærte selvfølgelig masse nyttig, og så kjørte vi til Lakselv der vi skulle overnatte før seminaret fortsatte neste dag.
Jeg prøver å få tid til skjønnlitteratur - det går heller dårlig. Er begynt på Kjempenes Fall av Ken Follett, og de 900 sidene kommer jeg til å bruke en stund på. I kveld skal jeg sjonglere - og når jeg har pause i sjongleringa skal jeg lese om effektiv prosjektstyring. Og alt er bare moro....helt sant....!

Dette er bilde av Kvensk Institutt som jeg fant på hjemmesiden. Øde, men vakkert!

Kommentarer

 1. Sjonglering er imponerende, jeg behersker selv kun varianten med 2 appelsiner (shhh).

  - ellers er du jo akkurat like travel som du lovte for noen innlegg siden :-)

  Juliet Naked var den bra? enkelt ja eller nei så jeg har noe å tenke på før omtalen kommer.

  SvarSlett
 2. Har akkurat lest Juliet, naked jeg også! :o)
  Skal blogge om den snart. Fint med en oppdatering nordfra!

  SvarSlett
 3. Nå er jeg spent på hva du mente om Juliet :-). Jeg er så glad når noen kommenterer på bloggen min, føler at den blir stemodelig behandlet....

  SvarSlett

Legg inn en kommentar