Gå til hovedinnhold

Tyrkia august/september 2012

I juni fikk jeg en epost fra magasinet reiselyst der de kunne fortelle at jeg var blitt valgt ut som testreiser til Tyrkia. Jeg ble overrasket, hadde glemt at jeg hadde meldt meg på, men jeg ble ikke bare overrasket, jeg ble jublende glad. Etter konferering på arbeidsplassen (har jo reist så mye at nevøen min trur at jeg er blitt pensjonist) takket jeg ja til turen og inviterte Pål med. Pål fikk også fri, takk og lov for at han ikke arbeider som lærer fremdeles, da måtte jeg ha tatt med noen andre. (Greit nok det altså, men koselig(st) å ha med gubben).

Det vi måtte gjøre for å "betale"for denne turen var å levere ca. 10 setninger med 3 til 4 bilder hver dag. Dette skulle legges ut på magasinet reiselyst sine nettsider. Resultatet kan du se HER. I tillegg måtte vi levere en artikkel til magasinet. Pål og jeg ble enig om at jeg kunne skrive de små innleggene og så kunne han skrive artikkelen etter at vi kom hjem.

                               Alle bildene er tatt i Alanya - august/september 2012 - iphonekamera

Nydelig båt, elsker å ta båtbilder, og har ganske mange som ser nesten identisk ut - men likevel tatt i forskjellige land.


Dette så ut som en sjørøverskute!


Vi klatret opp til borgen som ligger midt i Alanya. Her er jeg på toppen. Svett og sliten? JA - vi brukte 2 tima opp og startet 09.00 - skikkelig amatørvirksomhet i 35 varmegrader!

Dette er jo en bokblogg. Altså kan jeg fortelle at jeg leste tyrkisk i Tyrkia. Men jeg måtte legge Pamuk bort, det var for varmt. Så jeg leste heller ut Sensommerdager, Stjålet og Bølle på døra. MEN - jeg skal lese Uskyldighetens museum! - Snart...

Storveis hotell - der alt var rent og pent (sant og visst, og maten var alt for god, og ølet var helt vidunderlig) - men vi kommer nok ikke til å prioritere all inclusive hvis vi må betale selv - det er jo finest å kunne velge selv hvor/hva/ og når du skal spise.
Kommentarer

 1. Å så kjekt da! Heldige deg :-)

  SvarSlett
 2. Heisann! Ja, det var veldig kjekt, og jeg følte og føler meg veldig heldig!

  SvarSlett
 3. Så skikkelig herlig ut:) Heldig dere er!:)

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder!

  Jeg har også vært oppe på borgen i Alanya - for litt mer enn 10 år siden. Den gangen lå det et ca. 10 cm lag med sigarettsneiper over hele området, noe jeg fant lite sjarmerende. Det var for øvrig ca. 50 grader da jeg var der. ;-)

  I likhet med deg elsker jeg båtbilder! Å, de er så vakre med alle de knallsterke fargene!

  SvarSlett
 5. Gråbekka: Som jeg sa; føler meg heldig :-)

  Rose-Marie: Takk takk, og jeg så ikke noen sigarettsneiper, men jeg var så sliten etter trimminga at jeg knapt klarte å puste, så det kan hende det fremdeles var et teppe av sneiper der oppe.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Alle mot 1 - et program som dyrker og viser frem menn

Lørdagsunderholdning 
Alle mot 1, storsatsningen til NRK samler et stort antall nordmenn foran skjermene, og i kveld, etter å ha sett på programmet flere lørdagskvelder begynte jeg å undres over den underlige kjønnsbalansen for de som utfører konkurransene. Etter å ha foretatt en opptelling syns jeg at resultatet er skremmende. Program 7 er sesongens lavmål med 0 kvinnelige utøvere. Lysten til å se hvordan kjønnsbalansen har vært i de tidligere sendte programmene ble så påtrengende at jeg bare måtte ta en kjapp gjennomgang.

Jeg har tatt vekk eksperimenter der det er mange utøvere, og der det er f.eks to utøvere,  men der begge kjønn er representert. 
Program 1; Knut Johan med kanonball, Thea i kickboxing, Fredric i drifting, Eirik i trommesolo, to franske menn som er paragliderpiloter: Resultat; 5 menn og 1 kvinne.
Program 2; Sigrid i spydkast, Stian i turning, Øystein bilkjører: 2 menn, 1 kvinne. 
Program 3; basespillspillerne Martinius og Ryan, Shuffleboard Ylva, tennisspiller Marle…

Sååååå mange lydbøker - Del 2

I den første delen av dette oppsummeringsprosjektet skrev jeg om åtte lydbøker, så for balansens skyld, blir det like mange i dette innlegget.

The Water Cure av Sophie Mackintosh, lydboka er på 7 timer og 10 minutter og handler om tre søstre som bor på en øde øy sammen med sine foreldre. Jentene er hjernevasket til å tro at resten av verden er vond. En dag forsvinner faren, og tre menn dukker opp. Er de der for å hjelpe, eller har de vonde hensikter? The Water Cure er spennende og litt overraskende - så den anbefales!

The Rules of Magic av Alice Hoffman, lydboka er på 11 timer. Alice Hoffman er en av de forfatterne jeg alltid er spent på, og jeg liker det aller meste av det hun skriver, og jeg likte denne boka også. Dette er en løs oppfølger til Magi i praksis, og det vil si at du gjerne kan lese denne, selv om du ikka har lest den første. Men uansett, det handler om tre søsken som plutselig skjønner at de har evner andre ikke har - og at de reglene de har satt for seg selv, og andre h…

Venus - Norske kvinner sett nedenfra av Frida Kahlisto og Eva Mohn

Intimkirurgi – unødvendig og ødeleggende
De siste årene har det stadig dukket opp nye kirurgiske trender som særlig kvinner kaster seg over. Kroppen du er født med er ikke god nok, og dermed skal det fylles på i lepper, i pupper og i rumper, og det skal suges vekk fra mage, hals, armer og lår. Rumpehull skal blekes, og nå tror mange unge jenter at det er noe feil med underlivet - de tror at de ser feil ut. Men det finnes ikke noe fasit på hvordan et underliv skal se ut, og hvis fasiten til disse jentene er retusjerte og opererte pornoskuespillere så er det veldig trist.
For dere som så første episode av Innafor med Emma Clarie Gabrielsen er temaet kjent, men for dere som ikke har sett episoden så ligger den ute på NRK sine nettsider. Episoden handler om intimkirurgi, og Emma har sett at mange veldig unge norske jenter ønsker å operere de indre kjønnsleppene sine. Hun bestiller time hos en intimkirurg for å få en vurdering om hun selv burde ta en slik operasjon, en tanke som da hun begyn…