Gå til hovedinnhold

Kyra har fått en valp!

26 grader, sommerkjole og to dager gammel Panda.


7 grader, boblejakke og 10 dager gammel Panda.

Som eneste valp får han maksimal oppmerksomhet hele døgnet av mora. De har en egen seksjon alene i hundegården, og det er først nå Kyra begynner å få lyst til å være sammen med de andre hundene. Når Pål starta ut på kveldstur i dag så hun lengselsfullt etter dem, men da knirket Panda og hun smatt fort inn til han. Øynene er ikke åpnet enda og vi lurer svært på om han får helt blåe øyne som faren, eller et brunt og ett blått som mora.


Kommentarer

 1. My oh my, så nydelig, og heldige Kyra, og dere, som fikk bare en, slik at dere slipper å streve med gode hjem. Krever umiddelbar posting av bilder når øynene åpnes.

  SvarSlett
 2. Åååå, næmmen, den var skikkelig søt! :) Smelt

  SvarSlett
 3. Bevares for et voksetempo! Kun 8 dager forskjell på de to bildene?? Nydelig søt valp, og som Ingalill sa - umiddelbar posting når Panda ser verden med egne øyne! :)

  SvarSlett
 4. Jeg lover - og regner med at bildet av den vakre valpen med de sikkert vakre øynene kommer snart.

  SvarSlett
 5. Smelter helt jeg, så nydelig!!
  Blir spennende med øynene, nårtid ser du hvilken farge det blir?
  Her i huset vokser Boss altfor fort og nå har han fått tilnavnet bølla. Alt skal gnages på.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Vigdis Hjorth - resirkuleringens dronning!

Klassisk fortrengning?
Sist uke ble det kjent at Vigdis Hjorth fikk Bokhandlerprisen for Arv og Miljø, en bok som Vigdis Hjorth de siste tjue årene har skrevet mange versjoner av, med litt endring i kronologi og navn på persongalleri, men jeg vil hevde at rundt halvparten av Arv og Miljø finner du i Tredje person entall fra 2008, Hva er det med mor fra 2000 og med Hånden på hjertet fra 1989. Arv og miljø skiller seg ut fra Tredje person entall med at hovedpersonen sier høyt at det er begått overgrep, i de andre bøkene er dette mer vagt. Jeg gratulerer Vigdis Hjorth med prisen, hun skriver som alltid godt, men jeg la merke til at hun i anledning prisutdelingen igjen insisterer på at hun ikke skriver selvbiografisk og ikke forstår hvorfor noen kan tro noe slikt. Jeg finner det mer enn merkelig at Vigdis Hjorth ikke skjønner hvorfor noen ikke klarer å lese mange av bøkene hennes uten å lese selvbiografisk. Kunnskapen vi har om forfatteren Vigdis Hjorth har vi jo fra henne selv. Hun har i…

Har Vigdis Hjorth gitt oss hovednøkkelen til sitt forfatterskap med Arv og miljø?

Lekkasjer
Ingunn Øklands anmeldelse av Vigdis Hjorths siste bok, Arv og miljø (Hjorth, 2016)i Aftenposten 11. september og debatten Aftenposten initierte med sin ”etterforskning” av Vigdis Hjorths liv ble starten på høstens store virkelighetsdebatt. Økland avsluttet sin anmeldelse med denne konklusjonen:
«I mine øyne blir romanen stående og dirre i spenningsfeltet mellom dikt og liv og alle de etiske problemstillingene denne sammenblandingen fører med seg. Faktisk er dette en romanutgivelse som lettere lar seg forsvare jo virkeligere incesthistorien er. Skulle anklagen være oppdiktet, har både forfatter og forlag kastet et mistankens lys over en uskyldig person.» (Økland, 2016a)
I Arv og miljø er hovedpersonen den godt voksne Bergljot som for mange år siden brøt med familien. Romanen begynner med at det er fem måneder siden faren døde, og Bergljot ser tilbake på hendelsene som førte til bruddet med familien og hva som skjedde etter at to av søsknene fikk tilbud om å overta foreldrenes t…