4 bøker - 2 anmeldelser

Jeg har lest: Pippa Lees hemmelige liv, Maskinens uerstattelige deler, Den senile landmåleren og Et hav av valmuer. Av disse måtte jeg velge meg to som jeg skulle levere bokanmeldelse på. Valget ble Den senile landmåleren og Et hav av valmuer. Ingen norske bøker, men valget begrunner jeg på følgende måte:

Her i Alta er det full Paasilinnafeber. Eller ihvertfall noe i nærheten av feber :-) Så den senile landmåleren måtte jeg bare ta. Pippa Lee og Masinens uerstattelige deler var middelmådige romaner, mens Et hav av valmuer var virkelig godt lesestoff. Så derfor. Mer om de anmeldte når de er trykket i avisa.

Kommentarer

 1. Hva?? Syntes du Pippa Lee var middelmådig?? Jeg digget den!

  SvarSlett
 2. Middelmådig var nok å gi Pippa Lee for lite respekt, kan være enig i deg der. Men jeg syns ikke den utmerket seg så veldig. Jeg leste denne fordi to av mine venninner elsket den. Så derfor var forventningene mine høye, og nedturen ganske bratt.

  Syns den ble forutsigbar. Men det var likevel en fin bok.

  SvarSlett
 3. For hvem skriver du anmeldelser? Er det kun på papir eller lenker du dem opp her også? (Kanskje jeg har sett for dårlig på bloggen din nå og at hvis jeg titter litt til så har jeg svar på spørsmålene.)

  SvarSlett
 4. Mettemor: Jeg skriver anmeldelser for Altaposten, og under emneordet Altaposten, finner man alle anmeldelsene som har vært i avisen.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar