Entusiastiske Edvard HoemHammerfest bibliotek hadde invitert til stort selskap med kaker og kaffe og selveste Edvard Hoem. Jeg hadde ikke de helt store forventningene til verken det ene eller det andre, men tenkte at det kunne være hyggelig å ta en tur til Hammerfest. Jeg er så glad jeg gjorde det, for jeg har hatt det så fint! 

Edvard Hoem imponerte meg (og ca 70 andre) veldig i løpet av sitt en times lange foredrag om Bjørnstjerne Bjørnson. Hoem var vittig, engasjerende og veldig flink! Jeg lærte masse om den godeste Bjørnson, og når stoffet blir presentert på en slik fantastisk måte så går det heller ikke så fort i glemmeboken. Kakene og løvepuddingen vi fikk var kjempegode, og stemningen var høy! Da Hoem hadde avsluttet foredraget med det av Bjørnsons dikt han likte best, kom en gammel dame frem til ham og takket for en uforglemmelig kveld. 

Jeg takker Beate Lill og mannen hennes for nydelig mat og koselig vertskap! 

Kommentarer

 1. Og han SER jo jammenmeg ut som Bjørnson også da!

  SvarSlett
 2. Det har du helt rett i. Det hang en plakat på biblioteket i Hammerfest som reklamerte for den store happeningen - og når jeg satt og så på plakaten kunne jeg ikke være helt sikker på hvem det var bilde av; Bjørnson eller Hoem?

  SvarSlett
 3. Takk i lige måde, Solgunn :) Det var kjempekoselig.

  SvarSlett
 4. Å, nå ble jeg helt misunnelig, altså! Jeg elsker Edvard Hoems bøker! Og jeg skulle så GJERNE ha vært der ....

  SvarSlett
 5. Rose-Marie: Jeg skjønner godt at du hadde ønsket å være der. Hvis jeg noensinne får mulighet til å delta på et Edvard Hoem arrangement igjen så skal jeg stå først i køen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar