Her går det tregt.....

Jeg leser masse! Tre anmeldelser er levert til Altaposten og jeg publiserer dem her når de har vært i avisa. Og så hører jeg lydbøker; Elefantpassernes barn og Middagen - heldigvis to vidt forskjellige historier og ulike opplesere! Jeg har hørt lydbøker, og lest en del bøker som jeg ikke har fått blogget om. Det er dumt, for bloggen er jo også en huskeliste for meg. Men jeg har det fremdeles veldig travelt, og jeg finner ikke tia til å sette meg ned og lage bloggposter. Har jeg tid til overs så tar jeg hundene med meg på tur, og her i Alta har vi mange toppturer å gå på! Så jeg koser meg, og regner med at lysten til å prioritere tid på blogging vil komme sterkere tilbake når det går mot mørketid igjen :-).


Her er et bilde jeg tok av Melissa Horn under en konsert i København for noen uker siden.

Kommentarer

 1. Herlig at du har fått med deg Melissa Horn Konsert!!!

  SvarSlett
 2. Ja, sånn er det. Sommeren går så utrolig fort og de få sommerdagene må benyttes ti det som frister mest. Merker at jeg leser også færre blogger nå i ferien. God sommer til deg.

  SvarSlett
 3. Kos deg med sommer, toppturer, bøker og alt i verden som gjør deg godt! Skulle gjerne tatt en kafe-tur å få skravla ordentlig igjen, kommer nok innom i løpet av høsten! :-) Stor klem

  SvarSlett
 4. Kristin: Ja, det var helt tilfeldig, men plutselig så jeg at hun skulle spille i Parken, og da var det jo bare å møte opp :-)

  Fru Tunheim: Sommeren går alt for fort! God sommer til deg også!

  Ingrid: Takk kjære svalbardbeboer :-). Gleder meg til du kommer på høsttur til Alta. Da blir det skravling :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar