Nå er jeg ferdig!

I dag ha jeg hatt skoleeksamen i prosjektledelse. Det var den siste eksamen i år, og det kjennes utrolig deilig. Mer enn en gang har jeg vært på nippet til å slutte; enten på drama eller på prosjektledelse - det er tungt å studere 100 % samtidig som man jobber mellom 50 og 90 %, skriver bokanmeldelser og sitter i høgskolestyret. Så litt småtravelt har det vært innimellom. Men nå er studiene over, og alt er glemt :-)

Jeg fikk levert en anmeldelse til Altaposten i forrige uke, Lyse Utsikter av Marie-Sabine Roger. Og nå har jeg akkurat lest ferdig Søsteren min på peishylla av Annabel Pitcher. Anmeldelsene kommer når de har vært i avisa. Gurimalla hvor jeg gleder meg til å lese uten dårlig samvittighet (for lese må man jo gjøre, uansett)!

Kommentarer

 1. Vel blåst, Solgunn! Du har vært særdeles driftig i år :) Nå kan du forhåpentligvis nyte late sommerdager med gode bøker.

  SvarSlett
 2. Å, jøje meg for en innsats! Godt gjort.

  SvarSlett
 3. Grattis med nyrollen osm
  - leader - )

  Gleder meg til alle omtalene som kommer til å regne inn nå, kanskje du kan sette litt fart i flere omtalelatsabber!

  Så på det forrige innlegget at du leser Kjerringer, gleder meg til den omtalen da jeg har et litt opp/ned forhold til Uri.

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Det er bra å ha tusen baller i luften - men i sommer kan du kanskje hvile litt?

  SvarSlett
 5. Gratulerer!! Hipp Hipp Hurra!

  SvarSlett
 6. Gratulerer Solgunn, så strålende!! Tenker du år en fin sommerferie nå :-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer....nå kan du puste ut med god samvittighet og bare kosedeg med gode bøker heeeeele sommeren.

  SvarSlett
 8. Godt jobbet, Solgunn! Lystlesing er for øvrig en fryd...

  SvarSlett
 9. Takk alle sammen, og når det gjelder Kjerringer så ser det ut som om forlaget er sluttet å sende ut anmeldereksemplar - så den blir ikke prioritert nå. I morgen er det København og jeg gleder meg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar