Lest i desember 2011

Jeg har ikke tid til å skrive bokomtaler, men vil jo gjerne ha tellinga, så derfor kommer denne lille oversikten over hva jeg leste i desember 2011:

Lydbøker:

Dette er en historisk roman om en svensk kvinne som i 1905 reiste fra fattige kår i Sverige og endte opp som uendelig rik bordellmamma i Mozambique. Lydboka er på 9 cder og spilletiden er 10 timer og 51 minutt, de siste to cdene var så spennende at jeg knapt fikk puste. Jan Grønli er en flink oppleser.Mitt første møte med Tomas Espedal, og selv om jeg begynner å bli indelig lei middelaldrene og gamle norske menn sin umåtelige lyst til å fortelle hele verden hvor fælt de har det. Nemlig! Trond Brænne leser som alltid perfekt.

Og så over til kategorien papirbøker:


Nydelig omslag, dårlig bok om zombier i Paris. Hadde tenkt å anmelde den, men klarte ikke å opparbeide energi nok til det. Nok skrevet!

Denne boka elsket jeg. Har tatt med bok to hjem fra biblioteket i dag og gleder meg til å lese videre om Taneli og Lina.Denne boka leste jeg mens jeg var i Brookyn, tok bilde av brua og husene med boka i veska, men boka i seg selv var ikke imponerende. Fattig ung kvinne fra Irland reiser til Brooklyn, der treffer hun en italiensk gutt, hun må tilbake til Irland når noe trist skjer hjemme, den manipulerende mora styrer henne dit hun ikke vil, og veldig typisk dameroman preg over denne.

Her er et bilde jeg tok - ganske likt :-)
Kommentarer

Legg inn en kommentar