Song for Eirabu II kommer til å selge godt! Eller?

Den store, viktige og riktige redningsaksjonen for Song for Eirabu pågår. Har du fått med deg aksjonen, og har du bestilt?
Forfatteren, psykologen og bloggeren Kristine Tofte skrev den 13. januar på bloggen sin Vinterljos at hun nå var i sluttspurten med Song for Eirabu, men at hun ikke kom til å skrive flere fantasybøker, markedet ville rett og slett ikke ha den. En av norges mest kjente bloggere, Ida Jackson blogget om Song til Eirabu og hvor godt hun likte den første boka, og hvor dumt det var at Kristine nå skulle slutte å skrive fantasy. Det strømmet på med kommentarer og oppfordringer om å forhåndsbestille toern som er planlagt utgitt 1.juni.

Jeg anmeldte Song for Eirabu, bind 1 - Slaget på Vigrid da den kom ut i 2009 og jeg ga den terningkast 5! Nå har jeg selvfølgelig forhåndsbestilt bok 2!

Ps : I skrivende stund ligger Song for Eirabu, bind 2 på andreplassen på haugenbok.no over ukens toppsalg, og det er nesten så jeg blir litt rørt over å få være med på det.


Kommentarer

 1. Eirabu er ei klassebok.
  Jeg leste Toftes innlegg for noen uker siden og ble overrasket. Har ikke lest en eneste dårlig omtale av boka så jeg innbilte meg at det var en storselger?? Merkelige greier.

  , men, for å ha sagt det.
  Jeg liker ikke å gå rundt i årevis å vente på oppfølgere, og angrer bittert at jeg ikke ventet med å lese første boka til iår.
  Det gjelder deg også Tiller.
  Hører du???

  SvarSlett
 2. Har ikke lest denne boken enda, men har hørt mange fine ord om den. Har notert den ned på leselista mi over bøker jeg må lese i år! La meg til som følger av bloggen din:)

  SvarSlett
 3. Ingalill: Ja, Eirabu er en klassebok og jeg var også sikker på at det solgte som hakka møkk, men neida....
  Og det nytter ikke å rope på Tiller på denne bloggen, han er jo sikkert ikke selvpiner heller, for jeg har Tillerfobi, og holder meg LANGT unna alt som er Tillerrelatert!

  Isabella: Så hyggelig, og selvsagt må du lese Song for Eirabu!

  SvarSlett
 4. Jeg er overbevist om at Tiller googler seg selv daglig, og ord som Tillerfobi er en klokkeklar del av repertoaret. Noe som gjør denne bloggen til den beste kanalen hvis man vil kontakte Tiller.
  (((nr.3 nå)))

  SvarSlett
 5. Jeg humreler mens jeg ser for Tiller søke etter skikane på nettet; tillerfobi er vel ikke helt sånn dagligdags?

  SvarSlett
 6. Eirabu var fantastisk! Dette er bare trist. Krysser fingrene for at vi nå sammen med Ida Jackson og andre kan få folks øyne opp for Kristine Toftes vidunderlige verden.

  SvarSlett
 7. Enkelte bloggere har mye makt! Ida Jackson er helt klart en av dem, morsomt å være med på dette :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar