Å - disse skyggene!En svunnen tid av Kate Morton - Lydbok, 16 cder

"Det begynte med et brev. Et brev som hadde vært borte lenge, som lå og ventet et halvt århundre i en glemt postsekk på det mørke loftet i et helt alminnelig hus i Bermondsey ..."
Edie Burchill og hennes mor har aldri stått hverandre nær. Da et bortkommet brev ankommer femti år for sent, begynner Edie å mistenke at moren har en hemmelighet som kan forklare hvorfor. Returadressen på brevet lyder Milderhurst slott, Kent - og nettopp her begynner Edie utforkningen av morens fortid.

Nå har jeg hørt En svunnen tid på lydbok. Det var en ren kamp å komme gjennom første cd, jeg prøvde sikkert ti ganger før det endelig løsnet, men da fant jeg tonen med boka og den monotome stemmen til Anne Ryg.

Romanen er spennende, veldig godt bygget opp og unngår de fleste klisjèfellene, hvis man ser bort fra skyggefella. Det var fryktelig mye skygger her, men det er sikkert bare jeg som har fått akkurat det der med skygger som en ticks, for hver gang jeg hører noe om skygger så får jeg et forurettet drag over meg og jeg tenker, å - de skyggene. Men god bok altså! Men monotomt lest av Anne Ryg, det må jeg bare få nevnt enda en gang. Så det er sikkert bedre å lese selv. Egentlig, så er det nok helt sikkert bedre å lese selv.
Kommentarer

 1. Jeg er ikke så veldig glad i Anne Ryg, selv om jeg egentlig ikke har noen dårlige opplevelser. Det tar bare, som du sier, litt ekstra tid å komme inn i handlingen.

  Noterer meg at du likte denne.
  Jeg hørte den Hageboka på engelsk, men selv om den var ok, frister det ikke å kaste seg over flere Morton sånn med det første.

  (for lite fullbyrdet kjærlighet -)

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg, Solgunn, dette er en god bok! Jeg lyttet til lydboka på engelsk, der var det en oppleser som falt i smak hos meg.

  SvarSlett
 3. Jeg leste boken og likte den. Ikke så bra som "Den glemte hagen", men den var bra :-)

  SvarSlett
 4. Ingalill : Ja, alt for lite fullbyrdet kjærlighet i Morton sine romaner, og litt for mange skygger.

  Mari: Bra med opplesere som faller i smak :-)

  Groskro: Enig med deg :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar