Gå til hovedinnhold

Hurra! Jeg skal intervjue Aina Basso på hurtigruta!Torsdag 1. mars skal jeg altså intervjue Aina Basso på hurtigruta MS Nordkapp. Det hele er et arrangement i regi av Finnmark internasjonale litteraturfestival. Aina Basso kommer i disse dager ut med sine tredje roman; Inn i elden, og den handler blant annet om hekseprosessene i Finnmark på 1600 tallet. Jeg har lest boka, anmeldelsen kommer i avisa til uka og spørsmålene mine til Aina er nesten ferdig. Jeg gleder meg masse, masse, masse til 5 intense og sikkert fabelaktige dager i Kirkenes. 

Programmet til festivalen ligger som pdf på festivalen sin hjemmeside, eller du kan trykke på denne lenken!

Leste den første boka til Aina Basso da den kom ut, og jeg elsket den. Blogget om det, og hvis du vil lese hva jeg mente så kan du trykke på denne lenken!

Kommentarer

 1. Jetsettgunn -)
  Det høres spennende ut og så erfaren som du begynner å bli med bokbading og forfatterspotting på flyplasser, regner jeg med du gjør en strålende jobb.

  Jeg har kun lest den første til Basso, men likte den godt!

  (ordrebekreftelsene driver meg til vanvidd!!)

  SvarSlett
 2. Så spennende da Solgunn, gleder meg til å lese intervjuet - for du kommer vel til å poste det på bloggen? :-)

  SvarSlett
 3. Først og fremt, altså har jeg ordrebekreftelse altså? Jeg irriterer meg grønn og lilla over andres, og så har jeg det sjøl? Merksnodig! Skal fixes nå!

  Og så: Jeg kommer sikkert til å skrive en bloggpost om hvordan det gikk på intervjuet :-)

  SvarSlett
 4. Fytte rakkern skinn og bein, så KULT! Beklager kult-uttrykket, særlig siden jeg hvinte mens jeg skrev det, men dette var jo skikkelig stas :)))) Lykke til du flinke menneske!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar