Jeg har lest Anna Karenina på russisk!

Ikke i dag, men for ti år siden mens jeg studerte russisk språk og litteratur. Driver og rydder og omorganiserer huset for tiden og ble overveldet av russisk nostalgi og stolthet da jeg fant denne praktutgaven i hylla.Jeg brukte nesten ett år på å lese de 800 sidene. 


Russiske bøker har ofte veldig vakre smussomslag, se på denne.

Mikael Bulgakov: Mesteren og Margarita

Kommentarer

 1. Fantastisk at du gjennomførte russisk leseprosjekt! Jeg hadde russisk som valgfag på gymnaset - men gav meg etter 1. termin (og hoppa over til russerevy som valgfag istedenfor) Kommer innom deg på jobb om ikke veldig lenge - med strikkeoppskrift så du kan sitte varmt i påsken (eller i bilen)

  SvarSlett
 2. Wow!! Jeg er imponert, men det ble jeg den gangen du fortalte det på Litteraturhuset også :-) Jeg syntes Anna Karenina var tung nok på norsk, men jeg har lest den :-)

  SvarSlett
 3. Strikkelene: Ja, kom innom, og du har fått med deg at jeg har byttet jobb? Er ikke på fylket lenger!

  Groskro: Gurimalla hvor jeg driver og skryter!

  SvarSlett
 4. Åneida, du burde skryte mer :-)

  SvarSlett
 5. Artig du e! Håper vi får tid til å treffes for å skryte litt til hverandre i år :-)

  SvarSlett
 6. Ja, Solgunn det håper jeg også :-) Da skal det skrytes da!! :-)

  SvarSlett
 7. Imponerende! Det håper jeg å klare selv også en dag, men i og med at jeg ikke begynner med russiskstudier før til høsten kan jeg nok regne med at det kommer til å gå en del år før jeg i det hele tatt kan gjøre et forsøk. All ære til deg!

  SvarSlett
 8. Labben, så heldig og lur!!! du er som skal studere russisk. Jeg syns russisk er det vakreste språket i verden, skulle bare ønske jeg hadde vedlikeholdt kunnskapene litt mer. Blir mest til at jeg hilser pent og utveksler høflighetsfraser på russisk, og så må jeg ofte beklage at jeg ikke kan mer.

  SvarSlett
 9. Imponert!

  Jeg har lest noen av Tsjekhov sine noveller på russisk, samt litt av Brødrene Karamsov, men ellers lite. I dag er det som du sier, bare noen høflighetsfraser som klarer å komme ut....

  SvarSlett

Legg inn en kommentar