Gratulerer Kim Leine!

Jeg anmeldte Profetene i Evighetsfjorden da den kom ut. Og jeg snakket om boka på siste litterære lunsj. At det var akkkurat Profetene i Evighetsfjorden som fikk Nordisk råds litteraturpris var ikke uventet.


Kommentarer

 1. Måtte lese omtalen din engang til for det var bare såvidt jeg husker at jeg hadde lest om den. De liker å gi Nordiskprisen til de jeg ikke har lest. Lus og parykker hengte jeg meg igjen opp i, men jeg vet jo at du liker det skitne og organiske - og det funket jo med Jordmora - so who knows - mulighetene for at jeg leser er større - enn det motsatte. (De liker fjorder disse finnene-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Joda, jeg liker det skitne og det organiske, men det må være kjærlighet og ærlighet også, og det var det jo i jordmora. Som er en bedre bok. Tror nok du vil like denne også.

   Slett
 2. Jeg kommer nok til å finne fram til boka snart. Mange gode kandidater til prisen, men Leine er nok verdt en utmerkelse. Gratulerer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var mange gode kandidater, og alle hadde helt sikkert fortjent å vinne. Men jeg er godt fornøyd med at det ble Kim Leine, eller egentlig så hadde jeg sikkert vært enda mer happy hvis Sollaug Sargon fra Kautokeino hadde vunnet.

   Slett
 3. Jeg kjøpte faktisk denne i gave til en av svigermødrene mine etter å ha lest omtalen din. Nå tenker jeg at jeg må lese den selv også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig! Jeg skal seriøst vurdere å skifte navn til bokfristerinne!

   Slett
 4. Denne boken er superfin. Jeg fikk aldri skrevet innlegg om den da jeg leste den. Har lyst til å lese den en gang til og skrive om den etter hvert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så irriterende med de bøkene man har lest og ikke skrevet omtale om, de forsvinner på en måte litt ut av hodet,i hvert fall er det slik for meg. Men hadde jeg ikke skrevet om den da den kom ut ville jeg likevel aldri glemt hermafrodittsperm. Det er spikret fast i hodet mitt (kjennes det ut som).

   Slett
 5. Denne skal jeg definitivt lese!

  SvarSlett
 6. Så bra, hilsen bokfristerinnen :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar