Litterær lunsj - torsdag 26. september

Jeg er så glad i de litterære lunsjene vi har på Alta bibliotek. Torsdag 26. september var det på tide å holde årets første litterære lunsj og dette er bøkene jeg snakket om:

Sollaug Sargon: Gå opp gjengrodd sti

Siri Pettersen : Odinsbarn

Kim Leine : Profetene i Evighetsfjorden

John Hart : Brødrene fra Iron House

Katherine Webb : En sang fra fortiden

Adam Johnsen : Barnehjemsbestyrerens sønn

J. K. Rowling : Den tomme stolen 

Alyson Richman : Hele livet på en dag 

Det kom mange og hørte på og jammen ble det ikke både ventelister og økt utlån på enkelte av bøkene jeg snakket om.

Sjefen stekte vafler og hadde i tillegg tatt med seg velsmakende økologiske gulrøtter fra egen kjøkkenhage og serveringen ble satt pris på.

Neste litterære lunsj på Alta bibliotek er det også jeg som skal stå for, og datoen er allerede satt; 14. november. Da er det nordisk biblioteksuke og jeg skal snakke om forfattere fra Norden - selvsagt.

Jeg håper jeg får tid til å snakke masse om Jordmora. En bok som fortjener masse oppmerksomhet. Anmeldelse kommer snart.

Kommentarer

  1. Jeg har gnålt nok om hvor misunnelig jeg er på disse lunsjene og hvor sur jeg er at du ikke hijacked biblotekarjobben på mitt lokale bib, da kunne jeg også fått lunsj og taler, på første rad, og kanskje hadde du lagt pute på stolen også. Det jeg ville si var at Jordmora er i hus - og blir snart lest!

    SvarSlett
    Svar
    1. Du skulle fått pute og vafler og sjokolade og rødvin! (rødvin etterpå da). Men du kan jo flytte hit. Tenk hvor fint det hadde vært! Dessuten, nå er jeg bristeferdig av nysgjerrighet på hva du syns om Jordmora, selv om du ikke har lest den enda. Men kan du gi meg hint underveis? Om hvor langt du er kommet og hva du føler nå liksom?

      Slett

Legg inn en kommentar