Mammut - 10 på topp
Fabelaktige Mammut!

Jeg hadde egentlig ingen planer om å lage noen 10 på topp liste over bøker som kommer på årets Mammutsalg, men etter å ha studert katalogen klarte jeg ikke å la være. Så her kommer Solgunns 10 på topp, med lenker til anmeldelsene mine. 9 av 10 er anmeldt i Altaposten, slett ikke dårlig av en lokalavis. Kommentarer

 1. Se her ja, da har jeg kikket på flere omtaler og notert ned på mammuthuskelista. Skal se om jeg ikke plukker med meg bok nr 1 på lista di, den høres veldig bra ut! Korsbæreren fant jeg faktisk i hylla hjemme, det må være en bok min kjære har kjøpt på en av jobbreisene sine.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bok nummer 1 på lista er en av mine absolutte favorittbøker - den er strålende. Korsbæreren er så spennede at jeg glemte å puste :-)

   Slett
 2. Ble jo veldig nysgjerrig på den Waalboka da.. Selv om jeg alt for mange bøker jegs elv ønsker å kjøpe på det salget.. Noe kan man vel låne på et bibliotek nær meg.
  Blomstens hemmelige språk deler jeg med deg ang anbefaling, samt En norsk spion og så ønsker jeg meg I en og samme person.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Waalboka er et must Anita! Så den bør du bare få tak i - og I en og samme person tok jeg delvis på lyd, og det fungerte veldig bra.

   Slett
 3. Jeg skal ikke handle ei eneste bok på Mammut, men eier både Waal (takk -) og Tigerkona, og ihvertfall Waal blir garantert lest iår, kanskje som crossover biografi, kanskje bare likevel. Jeg har nemligen hørt at det er en av verdens beste! Nå minner du meg også på at jeg sa jeg skule lese BonnieJo.

  (Førøvrig har jeg lest 3 bøker til fra lista di. Barnes, Nore og Blomsterspråket, alle synes jeg var sånn passe.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg vilt og uhemmet til du har lest og skrevet om Waalboka - for jeg er 99.9 % sikker på at du kommer til å elske. Blomsterboka husker jeg at du syns var sånn passe, men der legger jeg all skyld på oppleseren. Vi som leste den selv - vi elsket den, dere som fikk noen andre til å lese den for dere, hadde ikke en så god opplevelse. Og Barnes og Nore var jo fine på hver sin måte. Puh - er forresten veldig glad for at du fremdeles har tid til å kommentere her inne, midt i all biografiarbeidet.

   Slett
  2. Og jeg er glad for at du fremdeles skriver og kommenterer trass all denne hangen til snø, trim og kjærlighet.

   Du har rett i at oppleseren på blomsterboka var hesblesende og håpløs, så jeg later som du har rett i at jeg sikkert hadde likt den i egen lesing også. Nore var kjedelig og Barnes helt ok. Men her kan jeg legge inn at jeg også fikk noen andre til å lese Nore for meg - så det ligger nok der -). Barnes leste jeg selv.
   Hva betyr dette da - at man aldri skal høre lydbøker med mindre det er Gisken, Remlov og Renberg? Og og Erik Fosnes Hansen som rett og slett var eminent i sin lesing av Løvekvinnen.

   Slett
  3. Jeg har en regel om at jeg aldri anmelder en lydbok som en papirbok - fordi det kan gi to helt ulike opplevelser. Enkelte bøker blir bedre som lydbøker, mens andre kan bli helt ødelagt.

   Slett
 4. Jeg synes det er spennende å lese andres Mammut-anbefalinger! Men akk, litt skuffet i dag da jeg var innom en Ark bokhandel i nærheten av jobben, de hadde nesten ingenting. Kan ikke huske at jeg så en eneste en av dine topp 10 :( Jeg kjøpte med to ukjente - null forventning kan også gi en viss opptur :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Så kjipt at du ikke fant noen på min topp ti liste - det er jo spesielt Haren med øyne av rav som jeg håper ALLE leser. Men spennende med ukjente også da :-) på alle måter Hr. Kreatur.

   Slett

Legg inn en kommentar