Jeg er nesten helt sikker på at du ikke kjenner denne appen

Tenk hvis det fantes en app som ga deg boktips til steder du har lyst å besøke, eller bare lyst til å lese mer om? En app som når du søker på Alta får opp bøker der hele eller deler av handlingen er lagt til Alta. Jeg hørte om denne appen for noen måneder siden, men lastet den ikke ned, og plutselig hadde jeg glemt den. Men så kom jeg over en gammel pressemelding der denne appen ble nevnt, og jeg lastet den ned med en gang. Jeg søkte på Alta, og fikk opp bøker jeg kjente og har anmeldt:
Da jeg søkte på Finnmark fikk jeg opp 174 titler, og 3 av de første treffene har jeg lest og anmeldt:Og så tar jeg med noen av de andre søkene jeg gjorde. Jeg skal snart til Miami, og skal prøve denne  reiseappen for å finne spennende litteratur. 

Lurer du på hva appen heter? Svaret er reisebiblioteket og appen er helt gratis. Hadde du hørt om denne før? 

Kommentarer

 1. Ja, denne har jeg hørt om før. Har brukt den flere ganger. Det begynner å bli en stund siden den kom.. Kjempebra app!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så du hadde hørt om den! Så bra - syns nemlig markedsføringen av denne har vært særdeles dårlig.

   Slett
  2. Fant en sånn flyer på biblioteket en gang angående appen, og lastet den ned, da hadde jeg iPhone. Skiftet til android i vår, og har ikke prøvd å laste den ned nå, unngår apper før jeg trenger dem. Men jeg har iPhone på jobb så muligheten er fortsatt der.

   Slett
  3. Ja, så lenge man vet at det finnes en mulighet. Kanskje de stort sett har reklamert for appen på bibliotekene, og i liten grad lagt det ut på nett.

   Slett
  4. Det er mulig, har ikke sett info om den andre steder..

   Slett
 2. Kult.
  Takk for tipset!
  Ann-iren

  SvarSlett
  Svar
  1. You welcome! Så du forresten at jeg hadde søkt opp Visby?

   Slett
 3. - Men den fins frustrerende nok ikke i androidversjon.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt sikkert på grunn av at det er biblioteksentralen som eier den og den er jo så lite kjent at det er få androidbrukere som presser på.

   Slett
 4. Kjente den ikke, men finner den heller ikke for Android..? Interessant!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Yepp - du og Ellikken kan starte lobbyvirksomhet mot biblioteksentralen. Kanskje det hjelper?

   Slett
 5. Aldri høyrt om, og er uaktuell sidan eg har android, men eit godt tips likevel. Eg skal rette ein førespurnad til bibliotelsentralen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott! og samtidig betenkelig at oppdaterte bokelskere ikke kjenner til denne muligheten. Det er litt ironisk at bibliotekene som er formidlingens høyborg ikke klarer å få ut informasjon om sine egne produkt.

   Slett

Legg inn en kommentar