Kate Morton : Den glemte hagen - lydbok, over 17 timer!


Deilig lydbok

Når jeg bruker 17 timer på å høre en lydbok, da er den bra! Dette var mitt første møte med Kate Morton, og selv om jeg likte det jeg hørte, så vil nok ikke alle like det. Menn f.eks. Dette er en skikkelig dameroman, med alle de riktige ingrediensene, og kanskje litt for mange klisjeer og svulmende språk.

Cassandra er en voksen kvinne som bor i Australia. Sammen med bestemoren Nell driver hun antikvitetsforretning. Nell er gammel og syk, og når hun dør arver Cassandra et hus i Cornwall i England. Cassandra skjønner ingenting, men det viser seg at Nell hadde en hemmelighet hun ikke hadde delt med noen.

Det er Anne Ryd som leser -det gjør hun nesten prikkfritt.....men  måten hun uttaler London på gjør meg bittelittegranne sprø.....

Kommentarer

 1. Hvis du likte den bør du absolutt lese den andre hun har skrevet, Tilbake til Riverton, den er enda bedre. Akkurat som du sier svulstig dameroman, men veldig underholdende! Man må da lese noen slike óg!!

  SvarSlett
 2. Holder meg borte fra denne:)
  takker for tipset.

  SvarSlett
 3. Jeg liker en svulstig dameroman
  i ny og ne, fin kontrast til nordisk nominerte -)

  SvarSlett
 4. Jeg har Tilbake til Riverton liggende ulest i hylla mi, kanskje jeg burde lese den i løpet av året? :-)

  SvarSlett
 5. Jeg synes ikke Kate Morton skriver svulstige dameromaner. Hun har for godt språk til å falle innunder den kategorien og hun er for god på plott og historie. Hun maler med bred pensel, men faller ikke ned i klisjeene. Synes jeg. Men jeg kan være enig i at mannen min kanskje ikke hadde vært veldig begeistra.

  SvarSlett
 6. Har du lest: Jeg skal definitivt lese/høre de andre bøkene hennes også!

  Martin: Værsågod :-)

  Ingalill: Ja, det er ikke så mye svulstig over de nordisk nominerte - blir spennende å følge med på tirsdag!

  Groskro: Ville ikke nølt!

  knirk: Det hadde egentlig vært ganske interesant å vite om det finnes noen menn som liker å lese Kate Morton sine bøker.

  SvarSlett
 7. Har akkurat lest boka og jeg kunne ikke legge den fra meg.Dette var en bok etter min smak.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar