Gå til hovedinnhold

Pål har laga skalla til meg!Pål går på kurs i skallesøm, og de første han laget var til meg! Han har fletta band til reiman, og brukt fargene jeg liker; lilla, svart og grått. 
Kommentarer

 1. Dere nordboere -)

  Ante ikke at det fantes slike kurs, litt usikker på om jeg ante om slikt fottøy. Men fine er de og varme ser de ut.
  - Det skal han ha!

  SvarSlett
 2. Vilde vil også ha! Vi kommer til Alta på mand, så han har jo helga på seg:) Størrelse 30

  SvarSlett
 3. Ingalill: Har du ikke hørt om skalla! Det er jo det foretrukne fottøyet om vinteren, og de tuppene du ser skal brukes til å feste skallan til skian. Er veldig stolt over skallan mine altså!

  Martin: Klart Vilde vil ha! Men nå rekker han altså ikke å sy, for vi skal jo til Italia! Yippi!

  SvarSlett
 4. Så fine skalla (uten at jeg vet hva det) du har fått!! De så varme ut :-)

  God tur til Italia!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Har Vigdis Hjorth gitt oss hovednøkkelen til sitt forfatterskap med Arv og miljø?

Lekkasjer
Ingunn Øklands anmeldelse av Vigdis Hjorths siste bok, Arv og miljø (Hjorth, 2016)i Aftenposten 11. september og debatten Aftenposten initierte med sin ”etterforskning” av Vigdis Hjorths liv ble starten på høstens store virkelighetsdebatt. Økland avsluttet sin anmeldelse med denne konklusjonen:
«I mine øyne blir romanen stående og dirre i spenningsfeltet mellom dikt og liv og alle de etiske problemstillingene denne sammenblandingen fører med seg. Faktisk er dette en romanutgivelse som lettere lar seg forsvare jo virkeligere incesthistorien er. Skulle anklagen være oppdiktet, har både forfatter og forlag kastet et mistankens lys over en uskyldig person.» (Økland, 2016a)
I Arv og miljø er hovedpersonen den godt voksne Bergljot som for mange år siden brøt med familien. Romanen begynner med at det er fem måneder siden faren døde, og Bergljot ser tilbake på hendelsene som førte til bruddet med familien og hva som skjedde etter at to av søsknene fikk tilbud om å overta foreldrenes t…

Hild Haaheim : Nordnorsk julesalme : Orkana – 198 sider

Publisert i Altaposten 20. april 2016

Sterkt og aldeles nydelig
Forfatter Hild Haaheim var totalt uforberedt på sin egen reaksjon da koret hun nylig var begynt i skulle øve på Nordnorsk julesalme. Hun kjente at hun ble trang i halsen og at det svei bak øyenlokkene, og selv etter mange øvinger og gjennomganger av ulike artisters versjoner var det vanskelig for henne å komme gjennom sangen uten skjelvende stemme. Plutselig skjønte hun at det var minnet om mormora og hennes historie som blandet seg med sentimentaliteten og slitet i sangen. Og med dette som utgangspunkt tar Haaheim leserne med på en imponerende velskrevet tidsreise der vi blir kjent med hennes forfedre. Vi starter på Ekkerøy midt på 1880- tallet og følger familien hennes på både moren og farens side helt frem til våre dager.
Jeg har lest store deler av romanen høyt – til den eller de som var i nærheten, jeg har ledd, grått og blitt kraftig berørt. Kan ikke huske at jeg noen gang har vært så imponert over en debutant, og je…