Vann til elefantene - kinoturJeg leste denne boka i november 2008. Trur det var min første 6er!   
Det var ihvertfall første gang en av mine anmeldelser ble brukt som reklame på en bok - og det var jo morsomt da.

Filmen er ikke like god som boka, men det overrasker vel ikke noen? Jeg syns at skuespilleren som spiller Jacob har samme ansiktsuttrykk hele tiden; svak, lidende og distansert og det passer ikke til mitt bilde av Jacob. Det var likevel en helt grei film, men noe høydare var det ikke!

Kommentarer

 1. Er så enig med deg. Elsket boka, men fikk ikke det samme inntrykket av filmen. Leste Saras nøkkel og så filmen nå nettopp. Den filmen likte jeg vel så godt som boka. Spennende med bok og film. :)

  SvarSlett
 2. Så morsomt at det hadde blitt brukt til reklame for boka i Norge!!! Har ikke sett filmen bare lest boka:)

  SvarSlett
 3. Jeg tror jeg heller skal prøve å få lest boken. Takk for filmanmeldelsen :)

  SvarSlett
 4. Trine: Jeg gleder meg til å se Saras nøkkel. Men tror nesten ikke det er mulig at filmen er like god som boka - for boka var jo kjempegod!

  Kristin: Blurbing er morsomt :-)

  Ladybug: Værsågod!

  SvarSlett
 5. Det viste seg på min to ukers Rhodostur at jeg ikke er noen harbarka sydenturist. Jeg gikk tom for lesestoff allerede etter fem dager! Redningen ble et supermarket med ulike feriepocketer, og den første jeg kjøpte - og slukte - var nemlig Water for elephants. Nydelig bok! Jeg gleder meg til å se den på film!

  SvarSlett
 6. Nyyydelig er helt riktig :-). Og når jeg drar til syden må jeg ha maaange bøker med! Helst av den veldig lettleste sorten.

  SvarSlett
 7. Hmmmm .... Dette er en av de få bøkene jeg faktisk har avbrutt. Jeg likte den ikke i det hele tatt. Men filmen skal jeg nok se - særlig etter å ha lest din omtale!

  SvarSlett
 8. Heldigvis er vi forskjellig - du er den første jeg har hørt som ikke likte boka. Hmm, vi bruker jo å være ganske så enige....

  SvarSlett

Legg inn en kommentar