Gutten som hadde svar på alt : Vikas Swarup - Lydbok


Sånn passelig

Mange av mine bekjentskaper har lest boken, og sett filmen på kino, og alle som har fortalt om sine opplevelser har vært positive. Så da var det jo et ganske enkelt valg å ta denne med seg til Hellas.
Historien er som følger: En ensom og foreldreløsgutt vinner 1 milliard rupier i et tv-show i India. Før han får premien sin blir han satt i fengsel og mishandlet, og under torturen kommer det en for han ukjent advokat inn og forlanger at torturen må stoppe, og at gutten må bli satt fri. Gutten blir med den kvinnelige advokaten hjem, og der blir han oppfordret til å fortelle sin historie. Så får vi høre mange forskjellige hendelser og episoder fra guttens liv, og det er ganske mye hopp frem og tilbake i tid.
Konklusjon: Jeg er for utålmodig for å høre en slik historie på lydbok! Det ble rett og slett for mye utenomsnakk, og for lite handling til at jeg kunne kose meg fullt ut. Når han begynte på en historie så visste jeg jo at en eller annen detalj i denne fortellingen ville føre til at han kunne svare riktig på et spørsmål, og jeg begynte å fundere på hvilken detalje som var den viktige her. Men noen ganger så varte en fortelling en hel cd, og da ble jeg utålmodig. Huff, og jeg som skulle til Hellas for å slappe av......

Kommentarer