Stephenie Meyer : Breaking dawn : BokanmeldelseEr det virkelig slutt?

Ja, jeg må stille spørsmålet! For det er jo så åpent, og mange muligheter for å lage mange flere bøker! Ok, kanskje jeg kan skrive littegranne om boka først.
Bok 4 i serien om Bella og Edward og Jacob er veldig spennende. Nok en bok jeg tok med til Hellas, og det var ingen problemer å ta denne litte mursteinen med på stranda de tre dagene jeg brukte på å lese den ferdig. Jeg syns det er litt vanskelig å skrive så mye om hva som skjer, det vil jo ødelegge spenningen for de som enda ikke har lest den. Men jeg kan skrive litt om hvordan det var å lese den. Jeg syns det var utrolig spennende! Det skjer masse merkelige greier (selvfølgelig), og selv om jeg innerst inne visste at alt kom til å bli så bra, så klarte jeg ikke å legge boka fra meg. At jeg drasset den med meg på stranda sier jo egentlig alt. Det er jo egentlig ikke en strandbok.
Jeg tror at det må komme flere bøker. Det er så mange muligheter for oppfølging her, så nå venter jeg egentlig bare på at nyheten om at bok 5, 6 og 7 snart er ute, og det blir sikkert ikke lenge til!

Kommentarer