Tilbake

Skulle ha svart på alle de fine kommentarene på bloggen min, men etter at jeg kom tilbake fra Hellas har jeg vært så forkjølt at jeg kun har tilbragt tiden i senga, uten noe som helst annen interesse enn varme ullsokker og smertestillende. Huff. Men nå har jeg kommet meg littegranne og har levert anmeldese på Anne Oterholms nye bok. Den var veldig bra!!! Skriver ikke mer om den før anmeldelsen er trykket i avisa. Jo, jeg må bare si litt til: Årets beste bok?
I morgen skal jeg reise til Oslo og feire bursdagen til min barndomsvenninne. Hun fyller 40 år og hun ville at bare jeg og hun skulle feire den i Oslo. Så da flyr vi til Oslo, og jeg trosser flyskrekken min igjen :-) Vi skal også gå på tai chi kurs, og spise masse deilig mat. Håper jeg har masse energi når jeg kommer tilbake slik at jeg kan kommentere alle de koselige kommentarene, det har jeg lyst til!

Kommentarer

  1. Så hyggelig å se at du er på plass igjen:-). Det var så merkelig stille fra Alta?
    Gleder meg til anmeldelsen av Anne Oterholm når den er klar...

    SvarSlett
  2. Hei Bokdama :-) Nå har jeg vært i Oslo på tai chi kurs, og har ikke planlagt noen utflukter på sånn ca. en måned, men da skal jeg på laaaang sommerferie! Toget fra Ajaccio er virkelig noe å glede deg til. Vet ikke helt når anmeldelsen kommer på trykk, tror at Hjemkosten av Victoria Hislop kommer før, og den boka var bare veldig dårlig.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar