Bøker lest og anmeldelser på tur til avisa

Nå går det virkelig unna her. Har lest og skrevet ferdig anmeldelsen på Kinamann av Brynjulf Jung Tjønn. Det samme gjelder for Slipp håndtaket når du vrir av Tor Åge Bringsværd. Juletre til Afrika av Svein Tarald Framnes er ferdiglest og alle notatene er skrevet, men selve anmeldelsen er ikke i boks. Jeg har begynt å lese Jeg skal gjøre deg så lykkelig av Anne B. Ragde og jeg håper jeg får anmeldelsen klar før jeg reiser til Italia på mandag.

En av disse bøkene skuffet meg skikkelig - terningkast 2/3 - jeg sier ikke hvilken før anmeldelsen er publisert.

Ellers så gleder jeg meg masse til turen til Lucca, bare noen dager igjen nå. Jeg har faktisk vært i Lucca før. Men bare på dagstur. Var i Pisa og hadde hørt om den vakre middelalderbyen Lucca, så derfor tok jeg buss dit for å få med meg den vakre stemningen. I Pisa bodde jeg også på kloster, slik jeg skal gjøre i Lucca denne gang. Oj - no kribler det faktisk litt i magen :-)

                                           Lucca november 2007


                                          Kloster Pisa,  november 2007


Kommentarer

 1. God tur!! Gleder meg til å lese Anne B. Ragde anmeldelsen din :-)

  SvarSlett
 2. Håper du får en fantastisk tur!

  SvarSlett
 3. Ønsker deg god tur til Lucca! Jeg var der for noen år siden på en av mine ru strider i Italia, og Lucca (og Sienna) var blant høydepunktene på turen! Og så gleder jeg meg til din anmeldelse spesielt av Kinamann!

  SvarSlett
 4. God tur, globetrotter!

  Jeg er også spent på Ragde omtalen, har fremdeles til gode å lese ei eneste bok.

  SvarSlett
 5. Groskro: Takk skal du ha. Blir nok ikke noe anmeldelse før jeg er tilbake fra Italia - strever litt med å komme skikkelig i gang med boka, så da blir jeg nok ikke ferdig med noe anmeldelse før reisen. Men det gjør jo ikke noe.

  Bokelskerinnen: Tusen takk og det håper jeg også.

  Rose-Marie: Hva er ru strider?

  Ingalill: Oj hvor godt jeg likte å bli kalt globetrotter - kjente at ja så fint :-), og tusen takk, og så rart at du ikke har lest noe av Ragde.

  SvarSlett
 6. Ups ... Jeg har ment å skrive "rundturer i Italia", men her må Ipaden min ha foretatt en autokorrektur jeg ikke oppdaget før jeg postet innlegget mitt. ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar