Vi har vært på dressurkurs

Hele forrige helg ble brukt til dressurkus for Lihku og Meyer. Stedet var Storekorsnes og stemninga var god fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. Kursleder var veldig dyktig, og vi avsluttet med at ALLE hundene satt på rekke og ventet på at eieren sin skulle rope dem inn. En av kursdeltakerne tok nydelige bilder som du se hvis du klikker deg inn på denne flicrkontoen.

                                 Dette bildet har jeg tatt.

Jeg fikk tid til litt lesing også,  hadde tatt med en gammel Alice Hoffman bok. Blogger om den om noen strakser.

Kommentarer

 1. Vakkert!
  , og jeg er fremdeles like misunnelig på alle med hund, men det kommer, så snart jeg har fått overbevist resten av familien om at hunder ikke betyr at man aldri kan reise på ferie.
  (også må jeg finne de som skal hundesitte når vi reiser -)

  SvarSlett
 2. Høres herlig ut .. både hunden min og jeg kunne tenkt oss kurs i vakre omgivelser! Gleder meg til å lese hva du har å si om Alice Hoffmann.. hun er en gammel favoritt jeg nesten hadde glemt!

  SvarSlett
 3. Ingalill : Du kan bare si til familien din at du kjenner noen som aldri har reist så mye som etter at de fikk seg hund, vi gjør jo ikke annet enn å reise :-)

  Bente: Alice Hoffman er fremdeles god, må få skrevet om den boka før jeg glemmer det, men nå skal jeg ut å plukke blåbær :-)

  SvarSlett
 4. , men hva gjør dere med hunden når dere er borte?

  SvarSlett
 5. Reiser vi med bil tar vi han med, reiser vi med fly setter vi han på kennel, eller lar naboene som også har hund passe (hvis de har anledning). Men som oftest blir det kennel, og vi har allerde bestilt juleferien.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar