The Lavender Garden by Lucinda Riley - Lydbok, 15 timer

Hørte denne på engelsk, og det var fordi jeg hører så mange lydbøker, og både Cappelen og Lydbokforlaget bruker de samme stemmene igjen og igjen og igjen og igjen og jeg trenger variasjon. Dessuten - litt oppfriskning av engelsken er aldri dumt og Gerri Halligan leste bra.

Hadde jeg lest denne boka for anmeldelse tror jeg at opplevelsen min ville blitt noe helt annet enn hva jeg nå opplevde - jeg ble helt oppslukt av fortellingene og det selv om jeg skjønte hvert minste plott og "overraskende vending" i det øyeblikket det første sporet ble lagt ut. Men det er jo skamløst underholdende.  Jeg lyttet i hele går, og jeg bar med meg iphonen hvor jeg enn gikk slik at jeg ikke skulle miste verdifull lyttetid.

Jeg kom over Cathrine Krøgers anmeldelse av Lavendelhagen og jeg er 100 % prosent enig med henne: "Klisjeene til tross — eller kanskje er nettopp de bokas styrke? - dette er en fortelling som rommer det meste: En dramatisk og forbudt kjærlighetsfortelling, farlig flukt, et forsvunnet barn, en forsvunnen verdifull bok. Og lykkelig kjærlighet, sterk lidenskap — og grusomt svik. Selvsagt også en «happy ending». Jeg nøt hver side."

Kommentarer

 1. Ikke for meg, (tror jeg) men det gleder meg at du koste deg.
  Det gleder meg enda mer at du hørte den på engelsk, det finnes så mange strålende innleste lydbøker på engelsk. Freedom, Midnnight's Children. HINT HINT.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker så meget for tipset, det er notert!

   Slett
 2. Jeg har også denne liggende.. så kanskje den kan være en fin virklighetsflukt en deilig sommerdag eller to? (eller grå regnværsdag eller tre;) Jeg husker også den anmeldelsen til Krøger i sin tid..

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er skamløst underholdende :-) Så den passer perfekt for litt virkelightesflukt.

   Slett
 3. Lucinda Riley er herlig å lese innimellom. Denne var meget bra faktisk:-)

  SvarSlett
 4. Ser deg for meg, klistret til iPhonen :) Kanskje en god ide å høre en lydbok på engelsk... skal snope meg noen når jeg er i London neste måned :) Takk for supert tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Amazon og Audible har gratis lydbøker, to tror jeg det var - hvis man abonnerer på lydbøker hos dem - 7 dollar i måneden var prisen, og det syns jeg var et tilbud det var vanskelig å si nei til.

   Slett
  2. Takk for supert tips ang lydbøker på engelsk! Jeg begynner også å bli lei de samme norske innleserne. Engelske lydbøker er det lenge siden jeg har lyttet til. 7 dollar i måneden er umulig å si neitakk til!

   Slett
  3. Det er noe med at tilbudet blir så enormt stort - og selv om jeg syns Anders Ribu er en god innleser, for å ta et eksempel, så har jeg hørt så mange bøker han har lest inn at jeg ikke klarer mer - jeg må ha en pause på minst ett år nå før jeg kan høre noe med han igjen.

   Slett

Legg inn en kommentar