Skriveboka - endelig min!
Nå har jeg endelig kjøpt den. Mitt eget eksemplar. Lykke og glede.
Har ikke hatt tid til å se i den. Men skal lese den fra første til siste side. I kveld leser jeg korrektur på Pål sin store oppgave om Arto Passilinna.

Kommentarer

 1. Hvilken skrivebok er det? Merete Morken Andersen? Jeg har også den, men omslaget ser helt annerledes ut, og skrifta er så liten på bloggposten din at jeg ikke ser forfatteren.

  SvarSlett
 2. Det er den store skriveboka til Merete Morken Andersen. Lasta bildet ned fra forlaget, og klarer ikke å få det større. Har du fått lest mye i den?

  SvarSlett
 3. Ja, ganske mye - jeg liker den godt. Først og fremst liker jeg bare å EIE den, jeg vet ikke om jeg har hatt så mye nytte av den - men det er alltid fint å lese bøker om å skrive. On Writing av Stephen King er også fin - har du sett på den?

  SvarSlett
 4. :-) Jeg tenkte jeg skulle skrive til deg og spørre om du hadde lest Om å skrive av King :-) . Jeg har den på norsk, eller rettere sagt; biblioteket mitt har den, og jeg har hatt den hjemme alt for lenge. Den er skikkelig god! Har aldri vært noen stor tilhenger av Stephen King, jeg syns det han skriver blir for skummelt. Men denne boken hans om å skrive er jeg veldig begeistret for. Har lenge tenkt at jeg skal prøve å skaffe meg mitt eget eksemplar. Det er noe med gode bøker. Det er så flott å ha dem alltid, til odel og eie.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar