Tamara Mc Kinley : På andre siden av havet / BokanmeldelseMøkkabok

Så er det herved bestemt; min første bok med terningkast 2. Fytti katta hvor dårlig denne boken var. Det er egentlig ganske sjokkerende at en slik bok blir presentert med harde permer. Historien er en nesten tro kopi av "Tatt av vinden" (som jeg likte kjempegodt), så da vet dere hva handlingen er. Jeg tillater meg et lite utdrag fra side 56 for å synliggjøre møkkabokoverskriften: "Med det sorte håret og de mørkeblå øynene var han pen, til tross for den lille, dråpeformede føflekken ved tinningen." Æsj, gremmes langt inn i beinmargen!

Kommentarer

 1. Fikk anbefalt (av dame på biblioteket) en annen av samme forfatter: Mathildas siste dans. Halvveis i den nu. Skikkelig lettlestbok. Metaforene i samme sjanger som du beskriver. Omgivelsene fantastisk og historien kunne vært bra, men masse tøv om dansng med ånder og annet smøreri. Regner med den er i "Min første Leseløve"-serien....

  SvarSlett
 2. Har lest flere av Mc Kinleys bøker, og de har ikke vært så ille som det her altså! Mathilda siste dans var litt søt, men det er jo veldig søtsuppe da, og da blir man jo fort litt kvalm.

  SvarSlett
 3. Vi låner ut bøker av Tamara McKinley hele tiden på biblioteket der vi jobber. Har ikke lest henne selv, men jeg tror ikke hun er noe for meg heller.

  SvarSlett
 4. Rettelse: Der jeg jobber, ikke vi (hvem vi?)

  SvarSlett
 5. Jeg syns den var ganske bra, og anbefaler den gjerne til andre!:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar