Musejakt i stua
I natt klokka 04.00 ble jeg vekket av samboeren min. Han fortalte at den ene katta vår, Mister hadde tatt med seg en liten mus inn i stua, sluppet den ned, og musa hadde sprunget og gjemt seg bak bokhyllene. Hva skulle vi gjøre? Bildene forteller hva vi gjorde! Og musa fikk vi tak i, bak den siste hylla vi tømte. Vi puttet den i en boks, og gikk ut i skogen med den. Nå er klokka 19.00, og stua ser fremdeles ut som den gjorde i natt.

Kommentarer

 1. Solgunn - du er en sann dyrevenn! Så bra. På vegne av alle mus i Norge vil jeg takke deg.
  Jeg hadde tam mus da jeg var liten. Primus het han og var en japansk dansemus. Han var søt og tjukk og hadde et blått bur. Venninna mi hadde en som het Sofmus (den ble gammel! Tre år!) og fetteren min hadde en som het Musart.
  Ja, ja - jeg synes mus er veldig søte.
  Morsomt med bilder forresten! Nattarbeid er godt for sjela. Not.

  SvarSlett
 2. Ja, føler meg som en sann dyrevenn! Vi fikk ikke rydda stua før søndagkveld, og da var vi rimelig lei vi som bor her :-)

  SvarSlett
 3. Tror jeg hadde fått panikk. Og ihvertfall ikke fanget inn musa og sluppet den ut i skogen igjen... Beundringsverdig!

  SvarSlett
 4. Det var ikke så vanskelig å fange den musa. Den var jo helt stiv av skrekk - og når den først satt i boksen, var det bare å gå bak huset og slippe den ut. Hvis en av kattene gjentar stuntet vil vi sikker gjøre det samme :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar