BloggawardBokdama har gitt meg denne awarden. Jeg takker og bukker og følger opp med noen av kriteriene for å få denne awarden. Først 7 ting om meg som du kanskje ikke visste?

- Jeg har spilt håndball, basketball og volleyball
- Jeg hater kulde
- Jeg elsker å gå på fjelltopper
- Jeg elsker å gå på turorientering
- Jeg elsker russisk språk
- Jeg har veldig lyst til å dra på rideferie eller rideleir
- Jeg er veldig glad i quiz, brettspill og kortspill, og var aktiv med i bridgeklubben en periode

Og så skal jeg egentlig lenke videre til 7 andre bloggere, men det gjør jeg ikke for det blir så vanskelig. Men noen bloggere har jeg fått et nesten personlig forhold til og det er; knirk, bokdama, Ingalill, Beatemor, Lillesøster, Vibekebloggen, Grosko, og Irene Larsens sin blogg; en lys veranda. I tillegg er det jo mange andre blogger, men de jeg nevnte nå er å regne som favoritter. Begynte å blogge samtidig som bokdama og knirk, så jeg holder dem veldig nært til hjertet mitt :-)

Kommentarer

 1. Så snill du er!
  Føler meg beæret og nesten som en ekte blogger, selvfølgelig datt jeg også ned i en pool av angst og beslutningsvegring, usikker på når jeg kommer meg opp :-)

  SvarSlett
 2. Jeg lurer på om Grosko er meg? Mangler i så fall en "r", men det er veldig stas å få en award, Anita sendte den til eg før helga, men vanskelig å sende videre synes jeg... Artige sju fakta om deg :-)

  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 3. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jeg og! Liker Solgunn sitt veldig veldig veldig mye. Det er så fint at vi følger hverandre. Det er jo en litt sånn rar greie det der med blogging.

  SvarSlett
 4. Groskro - selvfølgelig er det deg :-) går bare litt fort i svingene noen ganger!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar