Full lesestopp og noen fine bilder av Emil

Har fått lesevegring. For første gang i mitt liv. Det er helt stopp. Det har det vært i mange uker. Det som kommer av litteraturinnlegg her på bloggen er ting som er skrevet for lenge siden. Altaposten har fremdeles tre bokanmeldelser som ikke er publisert. Heldigvis.

Lesing har for meg alltid vært noe jeg har gjort fordi jeg har hatt lyst til å lese. Nå har jeg lyst til å gjøre andre ting. Skrive selv. Høre god musikk. Gå tur med hundene. Danse. Drømme. Kanskje jeg plukker opp en bok i kveld, kanskje i morgen. Jeg er ikke bekymret. Jeg tar opp boka når jeg har lyst igjen. Ikke før.Søndagstur og søndagskos med vakre Emil.

Har fått dilla på den her - liker energien :-)Kommentarer

 1. Jeg elsker å lese, men jeg har hatt "lesevegring" et par ganger de siste årene jeg også (hadde det aldri før, merkelig nok). Det har ikke vært langvarige perioder, da, maks en uke. Men det har vært veldig godt å helhjertet kunne vie seg til andre hobbyer den tiden det har vart, som håndarbeid, film og TV-serier, aktiviteter utendørs og annet jeg har ønsket å holde på med... Leselysten har alltid kommet tilbake igjen på ett eller annet tidspunkt uansett. ;) Ønsker deg en fin påske, kos deg med skriving, musikk, hundene og alt annet som frister! :)

  SvarSlett
 2. Jepp. Høres lurt ut. Gjøre helt andre ting. Og blogge om andre ting så vi kan følge med litt.

  SvarSlett
 3. Ut å nyt vinteren og påskesola, Solgunn!
  Leselysta kommer :-)
  Kos dæ med Emil!
  Ha en super påske!
  Klæm

  SvarSlett
 4. Hver gang jeg ser slike bilder ønsker jeg meg en husky
  (med verdens lengste tunge?)
  Velkommen i lesestoppklubben. Jeg leser heller ikke, men ikke fordi jeg har vegring, tror jeg da, alt er bare så kjedelig, også sovner jeg hele tiden. For mye frisk luft?

  SvarSlett
 5. Leselyst er noe som kommer og går syntes jeg...jeg er også inne i en periode der jeg heller har lyst å lage ting enn å lese... Så da gjør jeg det.

  God påske til deg.

  SvarSlett
 6. Kjenner følelsen veldig godt.. Det skjer i blandt.. hehe
  Ut og nyt været og hunden din :)
  Som btw.. ser utrolig søt ut :) Så skjønn..

  Kos dere med masse fine gåturer :D

  SvarSlett
 7. Tone : Tusen takk - god påske til deg også :-)

  Knirk - Jepp og snart skal vi på teater :-) gleder meg :-) God påske!

  Kjersti : God påske til dæ også :-) Stor klem tilbake!

  Ingalill : Ja, ikke sant at Emil er nydelig, selv om han har litt lang tunge :-) Tenk at det skulle gå sånn her med oss - kanskje vi må skifte blogg fra littertur til dyreblogging :-) Du får sikkert alt for mye frisk luft - det er nok svaret på alt..... God påske til deg også - og har du fixa billett?

  Fru Tunheim: God påske til deg også :-)

  SvarSlett
 8. Jeg sitter og skal bestille akkurat nå, men DET ER PLASSBESTILLING, umulig å bestille uten. Fremdeles mange igjen dog. Jeg er litt fristet til å sitte utenfor å drikke mens dere er inne og ser på de som er på lissomfylla? Ville det vært uhørt og asosialt?

  SvarSlett
 9. Ingalill : Dronninga av krysskommentering - ler høyt her. Dette blir spennende og blokk skal medbringes.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar