Bokbading og div....


Torsdag 11. november skal jeg bokbade Jørgen Gunnerud, og jeg gleder meg! Har akkurat lest ferdig den siste boka hans; Skje din vilje, og jeg er fornøyd. Skal anmelde den for Altaposten også, så mer enn det sier jeg ikke!

Ellers har jeg lest Øya under havet av Isabel Allende, der er anmeldelsen snart klar, og så har jeg lest en debutant; Line Merethe Nyborg og hennes bok som heter Bare mamma som er gud. Anmeldelse her etter at den er publisert i avisa.

Kommentarer

 1. Sitter selv og forbereder et bokbad med bl.a krimforfatter Merete Junker. Lykke til med bokbadet. Er det ikke gøy!?

  SvarSlett
 2. Jeg har nå bestilt de 2 første, fant ikke lydbøker, så jeg får klare meg uten Nørve denne gangen :-)
  - ser faktisk ikke ut som noen av dem er innlest.

  SvarSlett
 3. Kirsten: Det blir mitt første bokbad - så jeg håper det blir morsomt. Det er litt skummelt, men jeg gleder meg likevel!

  Ingalill: Å hvor jeg gleder meg til å lese hva du mener om lensmann Akselsen og Gunnerud sine bøker :-) Dessuten gjør det ikke noe om du må klare deg uten Nørve, de blir så fort oppbrukt disse mennene vet du :-)

  SvarSlett
 4. Kult bilde av deg! :-) jeg vet hva ympta er ja, men sitter de ute og drikker utepils, så må de kle godt på seg og sitte i sola. For det ligger på 0, men varmegrader i sola.

  Spennende med bokbad da! Jeg er sikker på det går kjemebra :-)

  Likte du filmen "The social network" forresten?

  God helg til deg også :-)

  SvarSlett
 5. Groskro: Takk takk, jeg kom meg jo ikke på nettverskfilmen, dattera tok med seg venninna.....og nå er den slutta å gå. Men skal på trollfilmen i kveld. Ikke helt det samme, men film :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar