Gå til hovedinnhold

17 kuldegrader og bading

Med 17 kuldegrader var det nok å være ute en time. Vi kjørte til en plass der hundene kunne springe tullinga mens vi mennesker  kunne flanere og nyte den absurd vakre naturen.....Det var lille Meyer (8 mnd, 45 kilo) som tok seg av badinga. Er han ikke bare helt nyyyyydelig?

Kommentarer

 1. Oj, oj det er kaldt hos dere. Vi klager over over 5-6 minusgrader :-) Men det er faktisk ganske kaldt i Oslo, men lell...

  Hunden er kjempefin (og stor), men at det ikke er kaldt til han også?

  SvarSlett
 2. Vet du - i sted skulle jeg kjøre opp i åsen bak her, og da hadde det snødd så mye at jeg kjørte ut i grøfta og måtte vente nesten FIRE timer på Falken. Omg, også en måte å bruke lørdagen på. Jepp, skal ta den svingen litt saktere neste gang.
  Og vi har fått en søt valp! Vi har en hund fra før, men nå har vi fått en bitteliten blandingshund. Den er så fin! Er du på facebook forresten? Der ligger det bilde.

  SvarSlett
 3. Groskro: Kanskje 5-6 kuldegrader i Oslo er verre enn 17 blåe i Alta? Det er mulig med tanke på luftfuktighet osv. I dag var 17 kuldegrader helt ok, andre ganger er 5 kuldegrader så kaldt at jeg holder på å få fnatt! Det ser ikke ut til at hundene bryr seg om kulda i det hele tatt. Pelsen frøs til is, men han bare kosa seg - herlig!

  knirk: Opplevelser som innebar å vente fire timer på Falken trodde jeg man bare kunne finne i Finnmark.....Valpen din vi jeg gjerne se - ordner det med en gang......

  SvarSlett
 4. Nydelig vintervær i Alta :-)
  og for en flott hund!
  Heldige deg som har hund. Det står øverst på min ønskeliste... men eldstemann er allergisk - så han må flytte ut før det blir hund :-)

  SvarSlett
 5. Fantastiske bilder og en nydelig vovs! Det lyset i nord ... det er magisk!

  SvarSlett
 6. Vibeke: Ja, det var nydelig vintervær, nå er det skifta til 0,5 grader +. Det er datteren min sin hund jeg har bilde av, lille barnebarnet mitt :-) Men jeg har hund selv også Lihku, og han var med på tur, men det er noe med de valpene. De har en tendens til å dukke opp i linsen hele tiden.

  Rose-Marie: Tusen takk og ja lyset er magisk! Skal fly til Oslo og Trondheim i morgen og håper på nydelig lys :-)

  SvarSlett
 7. Vakre bilder, og et nydelig lys!

  SvarSlett
 8. Anita : Tusen hjertelig. Novemberlyset med snø og måne er magisk!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Vigdis Hjorth - resirkuleringens dronning!

Klassisk fortrengning?
Sist uke ble det kjent at Vigdis Hjorth fikk Bokhandlerprisen for Arv og Miljø, en bok som Vigdis Hjorth de siste tjue årene har skrevet mange versjoner av, med litt endring i kronologi og navn på persongalleri, men jeg vil hevde at rundt halvparten av Arv og Miljø finner du i Tredje person entall fra 2008, Hva er det med mor fra 2000 og med Hånden på hjertet fra 1989. Arv og miljø skiller seg ut fra Tredje person entall med at hovedpersonen sier høyt at det er begått overgrep, i de andre bøkene er dette mer vagt. Jeg gratulerer Vigdis Hjorth med prisen, hun skriver som alltid godt, men jeg la merke til at hun i anledning prisutdelingen igjen insisterer på at hun ikke skriver selvbiografisk og ikke forstår hvorfor noen kan tro noe slikt. Jeg finner det mer enn merkelig at Vigdis Hjorth ikke skjønner hvorfor noen ikke klarer å lese mange av bøkene hennes uten å lese selvbiografisk. Kunnskapen vi har om forfatteren Vigdis Hjorth har vi jo fra henne selv. Hun har i…

Har Vigdis Hjorth gitt oss hovednøkkelen til sitt forfatterskap med Arv og miljø?

Lekkasjer
Ingunn Øklands anmeldelse av Vigdis Hjorths siste bok, Arv og miljø (Hjorth, 2016)i Aftenposten 11. september og debatten Aftenposten initierte med sin ”etterforskning” av Vigdis Hjorths liv ble starten på høstens store virkelighetsdebatt. Økland avsluttet sin anmeldelse med denne konklusjonen:
«I mine øyne blir romanen stående og dirre i spenningsfeltet mellom dikt og liv og alle de etiske problemstillingene denne sammenblandingen fører med seg. Faktisk er dette en romanutgivelse som lettere lar seg forsvare jo virkeligere incesthistorien er. Skulle anklagen være oppdiktet, har både forfatter og forlag kastet et mistankens lys over en uskyldig person.» (Økland, 2016a)
I Arv og miljø er hovedpersonen den godt voksne Bergljot som for mange år siden brøt med familien. Romanen begynner med at det er fem måneder siden faren døde, og Bergljot ser tilbake på hendelsene som førte til bruddet med familien og hva som skjedde etter at to av søsknene fikk tilbud om å overta foreldrenes t…