17 kuldegrader og bading

Med 17 kuldegrader var det nok å være ute en time. Vi kjørte til en plass der hundene kunne springe tullinga mens vi mennesker  kunne flanere og nyte den absurd vakre naturen.....Det var lille Meyer (8 mnd, 45 kilo) som tok seg av badinga. Er han ikke bare helt nyyyyydelig?

Kommentarer

 1. Oj, oj det er kaldt hos dere. Vi klager over over 5-6 minusgrader :-) Men det er faktisk ganske kaldt i Oslo, men lell...

  Hunden er kjempefin (og stor), men at det ikke er kaldt til han også?

  SvarSlett
 2. Vet du - i sted skulle jeg kjøre opp i åsen bak her, og da hadde det snødd så mye at jeg kjørte ut i grøfta og måtte vente nesten FIRE timer på Falken. Omg, også en måte å bruke lørdagen på. Jepp, skal ta den svingen litt saktere neste gang.
  Og vi har fått en søt valp! Vi har en hund fra før, men nå har vi fått en bitteliten blandingshund. Den er så fin! Er du på facebook forresten? Der ligger det bilde.

  SvarSlett
 3. Groskro: Kanskje 5-6 kuldegrader i Oslo er verre enn 17 blåe i Alta? Det er mulig med tanke på luftfuktighet osv. I dag var 17 kuldegrader helt ok, andre ganger er 5 kuldegrader så kaldt at jeg holder på å få fnatt! Det ser ikke ut til at hundene bryr seg om kulda i det hele tatt. Pelsen frøs til is, men han bare kosa seg - herlig!

  knirk: Opplevelser som innebar å vente fire timer på Falken trodde jeg man bare kunne finne i Finnmark.....Valpen din vi jeg gjerne se - ordner det med en gang......

  SvarSlett
 4. Nydelig vintervær i Alta :-)
  og for en flott hund!
  Heldige deg som har hund. Det står øverst på min ønskeliste... men eldstemann er allergisk - så han må flytte ut før det blir hund :-)

  SvarSlett
 5. Fantastiske bilder og en nydelig vovs! Det lyset i nord ... det er magisk!

  SvarSlett
 6. Vibeke: Ja, det var nydelig vintervær, nå er det skifta til 0,5 grader +. Det er datteren min sin hund jeg har bilde av, lille barnebarnet mitt :-) Men jeg har hund selv også Lihku, og han var med på tur, men det er noe med de valpene. De har en tendens til å dukke opp i linsen hele tiden.

  Rose-Marie: Tusen takk og ja lyset er magisk! Skal fly til Oslo og Trondheim i morgen og håper på nydelig lys :-)

  SvarSlett
 7. Vakre bilder, og et nydelig lys!

  SvarSlett
 8. Anita : Tusen hjertelig. Novemberlyset med snø og måne er magisk!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar