Gå til hovedinnhold

Katarina Mazetti : Gutten i graven ved siden av, Pax, 151 sider


Ny favoritt som oser av erotikk!!!

Oj, hvor jeg koste meg mens jeg leste Gutten i graven ved siden av. Og tusen takk til Ingalill som mente at jeg absolutt burde lese boka selv om jeg har sett filmen.

Jeg vet at jeg nylig har skrevet om boka som hadde alt, og slike uttrykk kan jo bli litt slitt, men altså, denne boka har også alt, og enda litt til. Jeg elsker denne historien og jeg elsker måten den blir fortalt på. 
Hovedpersonene er biblitekar og bonde, og selv om de kommer fra to forskjellige sfærer, så klirrer eggstokkene til bibliotekaren skikkelig når hun er i nærheten av den staute bonden. 

Men bibliotekaren har hatt sex før, med den ganske så kjedelige Ørjan:

"Livet vårt i dobbeltsengen var ørlite problematisk, og det pleide vi å tilskrive min sensuelt sett fattigslige barndom. Ørjan maste i vei med forspill som aldri varte mindre enn en halvtime og jeg var tørr som sandpapir, det var så det knaste mellom oss."

Helt ulikt opplevelsen hun og bonden har når de først braker sammen:

"Den fjerde gangen vi gled inn i hverandre hadde jeg tid til å kjenne at hun klemte om den inni seg. Hun hadde muskler der nede som en gammel seterbudeie har det i nevene. Det sa jeg til henne. Hun gned nesa mot min. - Tror du jeg kan lære meg å håndmelke også, mumlet hun."


Bonden og bibliotekaren deler fortellerstemmen mellom seg i korte kapitler. Har du ikke lest den så har du virkelig noe å glede deg til!Kommentarer

 1. Det er retten og sletten et skikkelig kakekalas av ei bok.

  (, nå minnet du meg på jeg må ta med Mazettis pingvinbok til midten)

  SvarSlett
 2. Helt enig, Solgunn! Dette er ei knallbra bok!

  SvarSlett
 3. Helt enig jeg og. Jeg storkoste meg med denne boken :-)

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke lest den, så takk for tipset!

  SvarSlett
 5. Huhei, dette var heite greier. Vet nesten ikke om jeg tørr lese det, vil jo bare bli sittende og rødme...
  Men jeg likte ideen "boka som hadde alt". Kanskje gjøre en sak på det?

  SvarSlett
 6. Eg visste ikkje at dette var ei bok eingong, eg. Takk for tips! Filmen er jo kjempeflott! Eg har han framleis på vhs (!), og såg han om og om igjen med jamne mellomrom, heilt til vhs-spelaren kapitulerte. Dette er jammen ei god skildring av korleis andre klasseskilnadar og andre fordommar pregar oss, også i meir moderne tid.

  SvarSlett
 7. Ingalill : Minner deg gjerne på Mazetti!

  Beatelill og astridterese: Yepp - kan man gjøre annet enn å kose seg med denne?

  Anita: Værsågod ;.)

  Geir: Jeg har arbeidet med ung til ung formidling i forhold til seksualitet og grensesetting, har posert alene foran hundrevis av foreldre mens jeg har forsøkt å overbevise dem om at vi trenger å snakke om seksualtet, prevensjon og grensesetting, mens jeg viser hvordan man korrekt setter et kondom på en isoprpenis - så det kan hende jeg er blitt helt miljøskadet, men ihvertfall, boka er god. Og når det gjelder ideen om boka som har/hadde alt så hadde det vært skikkelig morsomt å utfordre bloggere på det f.eks.

  Bai: Som vanlig så kan ikke filmen sammenlignes med boka, og jeg likte filmen godt, veldig godt egentlig, men i forhold til boka er den jo bare tam.

  SvarSlett
 8. Så godt å høre at boken er så mye bedre enn filmen. Filmen syntes jeg var utrolig morsom, så hvis boken er enda bedre skal det være meg en fornøyelse å lese den :)

  Tror jeg må gi et eksemplar til mine foreldre, begge to har veldig sansen for filmen og begge liker å lese bøker.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Alle mot 1 - et program som dyrker og viser frem menn

Lørdagsunderholdning 
Alle mot 1, storsatsningen til NRK samler et stort antall nordmenn foran skjermene, og i kveld, etter å ha sett på programmet flere lørdagskvelder begynte jeg å undres over den underlige kjønnsbalansen for de som utfører konkurransene. Etter å ha foretatt en opptelling syns jeg at resultatet er skremmende. Program 7 er sesongens lavmål med 0 kvinnelige utøvere. Lysten til å se hvordan kjønnsbalansen har vært i de tidligere sendte programmene ble så påtrengende at jeg bare måtte ta en kjapp gjennomgang.

Jeg har tatt vekk eksperimenter der det er mange utøvere, og der det er f.eks to utøvere,  men der begge kjønn er representert. 
Program 1; Knut Johan med kanonball, Thea i kickboxing, Fredric i drifting, Eirik i trommesolo, to franske menn som er paragliderpiloter: Resultat; 5 menn og 1 kvinne.
Program 2; Sigrid i spydkast, Stian i turning, Øystein bilkjører: 2 menn, 1 kvinne. 
Program 3; basespillspillerne Martinius og Ryan, Shuffleboard Ylva, tennisspiller Marle…

Sååååå mange lydbøker - Del 2

I den første delen av dette oppsummeringsprosjektet skrev jeg om åtte lydbøker, så for balansens skyld, blir det like mange i dette innlegget.

The Water Cure av Sophie Mackintosh, lydboka er på 7 timer og 10 minutter og handler om tre søstre som bor på en øde øy sammen med sine foreldre. Jentene er hjernevasket til å tro at resten av verden er vond. En dag forsvinner faren, og tre menn dukker opp. Er de der for å hjelpe, eller har de vonde hensikter? The Water Cure er spennende og litt overraskende - så den anbefales!

The Rules of Magic av Alice Hoffman, lydboka er på 11 timer. Alice Hoffman er en av de forfatterne jeg alltid er spent på, og jeg liker det aller meste av det hun skriver, og jeg likte denne boka også. Dette er en løs oppfølger til Magi i praksis, og det vil si at du gjerne kan lese denne, selv om du ikka har lest den første. Men uansett, det handler om tre søsken som plutselig skjønner at de har evner andre ikke har - og at de reglene de har satt for seg selv, og andre h…

Venus - Norske kvinner sett nedenfra av Frida Kahlisto og Eva Mohn

Intimkirurgi – unødvendig og ødeleggende
De siste årene har det stadig dukket opp nye kirurgiske trender som særlig kvinner kaster seg over. Kroppen du er født med er ikke god nok, og dermed skal det fylles på i lepper, i pupper og i rumper, og det skal suges vekk fra mage, hals, armer og lår. Rumpehull skal blekes, og nå tror mange unge jenter at det er noe feil med underlivet - de tror at de ser feil ut. Men det finnes ikke noe fasit på hvordan et underliv skal se ut, og hvis fasiten til disse jentene er retusjerte og opererte pornoskuespillere så er det veldig trist.
For dere som så første episode av Innafor med Emma Clarie Gabrielsen er temaet kjent, men for dere som ikke har sett episoden så ligger den ute på NRK sine nettsider. Episoden handler om intimkirurgi, og Emma har sett at mange veldig unge norske jenter ønsker å operere de indre kjønnsleppene sine. Hun bestiller time hos en intimkirurg for å få en vurdering om hun selv burde ta en slik operasjon, en tanke som da hun begyn…