Katarina Mazetti : Gutten i graven ved siden av, Pax, 151 sider


Ny favoritt som oser av erotikk!!!

Oj, hvor jeg koste meg mens jeg leste Gutten i graven ved siden av. Og tusen takk til Ingalill som mente at jeg absolutt burde lese boka selv om jeg har sett filmen.

Jeg vet at jeg nylig har skrevet om boka som hadde alt, og slike uttrykk kan jo bli litt slitt, men altså, denne boka har også alt, og enda litt til. Jeg elsker denne historien og jeg elsker måten den blir fortalt på. 
Hovedpersonene er biblitekar og bonde, og selv om de kommer fra to forskjellige sfærer, så klirrer eggstokkene til bibliotekaren skikkelig når hun er i nærheten av den staute bonden. 

Men bibliotekaren har hatt sex før, med den ganske så kjedelige Ørjan:

"Livet vårt i dobbeltsengen var ørlite problematisk, og det pleide vi å tilskrive min sensuelt sett fattigslige barndom. Ørjan maste i vei med forspill som aldri varte mindre enn en halvtime og jeg var tørr som sandpapir, det var så det knaste mellom oss."

Helt ulikt opplevelsen hun og bonden har når de først braker sammen:

"Den fjerde gangen vi gled inn i hverandre hadde jeg tid til å kjenne at hun klemte om den inni seg. Hun hadde muskler der nede som en gammel seterbudeie har det i nevene. Det sa jeg til henne. Hun gned nesa mot min. - Tror du jeg kan lære meg å håndmelke også, mumlet hun."


Bonden og bibliotekaren deler fortellerstemmen mellom seg i korte kapitler. Har du ikke lest den så har du virkelig noe å glede deg til!Kommentarer

 1. Det er retten og sletten et skikkelig kakekalas av ei bok.

  (, nå minnet du meg på jeg må ta med Mazettis pingvinbok til midten)

  SvarSlett
 2. Helt enig, Solgunn! Dette er ei knallbra bok!

  SvarSlett
 3. Helt enig jeg og. Jeg storkoste meg med denne boken :-)

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke lest den, så takk for tipset!

  SvarSlett
 5. Huhei, dette var heite greier. Vet nesten ikke om jeg tørr lese det, vil jo bare bli sittende og rødme...
  Men jeg likte ideen "boka som hadde alt". Kanskje gjøre en sak på det?

  SvarSlett
 6. Eg visste ikkje at dette var ei bok eingong, eg. Takk for tips! Filmen er jo kjempeflott! Eg har han framleis på vhs (!), og såg han om og om igjen med jamne mellomrom, heilt til vhs-spelaren kapitulerte. Dette er jammen ei god skildring av korleis andre klasseskilnadar og andre fordommar pregar oss, også i meir moderne tid.

  SvarSlett
 7. Ingalill : Minner deg gjerne på Mazetti!

  Beatelill og astridterese: Yepp - kan man gjøre annet enn å kose seg med denne?

  Anita: Værsågod ;.)

  Geir: Jeg har arbeidet med ung til ung formidling i forhold til seksualitet og grensesetting, har posert alene foran hundrevis av foreldre mens jeg har forsøkt å overbevise dem om at vi trenger å snakke om seksualtet, prevensjon og grensesetting, mens jeg viser hvordan man korrekt setter et kondom på en isoprpenis - så det kan hende jeg er blitt helt miljøskadet, men ihvertfall, boka er god. Og når det gjelder ideen om boka som har/hadde alt så hadde det vært skikkelig morsomt å utfordre bloggere på det f.eks.

  Bai: Som vanlig så kan ikke filmen sammenlignes med boka, og jeg likte filmen godt, veldig godt egentlig, men i forhold til boka er den jo bare tam.

  SvarSlett
 8. Så godt å høre at boken er så mye bedre enn filmen. Filmen syntes jeg var utrolig morsom, så hvis boken er enda bedre skal det være meg en fornøyelse å lese den :)

  Tror jeg må gi et eksemplar til mine foreldre, begge to har veldig sansen for filmen og begge liker å lese bøker.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar