Finnmark internasjonale litteraturfestival 2012 - oppsummering del 2

Og da går vi rett på bildene:

Her er det min kollega Urban som introduserer Morten Wintervold fra Tromsø og Anna Hallberg fra Sverige. Han i midten ledet samtalen og han heter Johan Schimanski og er kultur og litteraturviter fra Universitetet i Tromsø. Wintervold og Hallberg er poeter og litteraturkritikere.


Aina Basso leser fra sin siste bok; Inn i elden. Jeg har anmeldt den, og anmeldelsen har vært i avisa, og snart vil du også kunne lese den her på bloggen!

Og her er Beate Grimsrud i samtale med tidligere nevnte Anna Hallberg og den vakre og hyggelige Alberte Clement Meldal. Da jeg tok bildet snakket de om boksing!


Opplesning fra En dåre fri. Heldige meg som fikk være med på det!


Vigdis Hjorth hadde en temperamentsfull og morsom samtale med litteraturkritiker Kristine Isaksen.

Morten Jentoft snakket om sin siste bok; Radio Moskva. Salen var full og det var god stemning! Jeg er snart ferdig med boka, og den skal anmeldes.

Are Kalvø underholdt oss på lørdagskvelden. Latteren satt løs, og flere erklærte at de ikke hadde ledd så mye på flere år. Og det er altså bakhodet til Beate Grimsrud du ser.

Alle bildene er tatt med mitt mobilkamera, mens jeg har vært i aktivitet med ett eller annet, ofte med en øl eller vann eller noe annet som skal overbringes forfatterne......

Dette var siste og avsluttende del av den omfattende oppsummeringen. Takk for oppmerksomheten og kanskje vi sees under Finnmark internasjonale litteraturfestival 2014?

Jeg kommer selvfølgelig til å skrive mye mer om festivalen :-) men ikke mer oppsummering!

Kommentarer

 1. Ble nesten starstruck bare av å lese bloggposten! Jeg håper du ikke svikter oss tabloide og sladrer hver beduggete dråpe!

  SvarSlett
 2. Hmmmm :-) nei det blir ingen sladring, og det var altså ikke så bedugget :-) Fin salongberuselse på de fleste.

  SvarSlett
 3. Takk for sist, Solgunn! :-) Fantastisk flott å få være med på gjennomføringen av festivalen. Jeg er stolt av oss :-) Kommer til å leve lenge på denne!

  SvarSlett
 4. Ja takk sjøl Anita. Festivalen var vidunderlig, og jeg er også veldig stolt av oss! Gleder meg allerede til neste festival!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar