Litt bilder fra Alta og Finnmarksløpet 2012

Alle bilder er tatt med min iphone i dag mellom klokka 15.00 og 15.25!


Her er jeg på tur på jobb. Har spasert hjemmefra, og for å komme inn på det fineste biblioteket i hele Norge så må jeg gå forbi målområdet til Finnmarksløpet.

Og der det står Aurora Kino Alta går man til høyre og da kommer man til Alta bibliotek - ser du de fine vinduene, med hvit maling? Det er på voksenavdelingen :-)
Før jeg gikk inn tok jeg bilder av folkehavet (ja, det er litt utydelig, men det var mange der) som var kommet for å ta imot vinneren av 500 kilometeren i Finnmarksløpet 2012.


Og der kom hun; 41 år gamle Katy Meyer var første kvinne inn til Alta - og ser dere godt etter så ser dere et lite hundespann litt bak i bildet. Men når dette bildet var tatt måtte jeg springe inn og overta skranken, så jeg kunne ikke ta flere bilder, noe som selvfølgelig var veldig synd. Vil du se bilder av en litt annen, tja, hva skal man si, kanskje billedoppløsning, så kan  du gå på Finnmarksløpet sine sider. 

Kommentarer

 1. Du og du så vinterlig det er i Alta, her har vi strålende sol og bare veier. Kom inn her og forventet å se deg joggende i altagatene
  , men hunder er jo også gøy.

  SvarSlett
 2. Det er veldig vinterlig i Alta, og meg ville du ikke sett joggende, det er kun zumba som gjelder, og det gjør jeg ikke gatelangs :-)

  SvarSlett
 3. Det er sannelig bra!
  Zumba bør holdes bak lukkede dører.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar