Gå til hovedinnhold

Litt bilder fra Alta og Finnmarksløpet 2012

Alle bilder er tatt med min iphone i dag mellom klokka 15.00 og 15.25!


Her er jeg på tur på jobb. Har spasert hjemmefra, og for å komme inn på det fineste biblioteket i hele Norge så må jeg gå forbi målområdet til Finnmarksløpet.

Og der det står Aurora Kino Alta går man til høyre og da kommer man til Alta bibliotek - ser du de fine vinduene, med hvit maling? Det er på voksenavdelingen :-)
Før jeg gikk inn tok jeg bilder av folkehavet (ja, det er litt utydelig, men det var mange der) som var kommet for å ta imot vinneren av 500 kilometeren i Finnmarksløpet 2012.


Og der kom hun; 41 år gamle Katy Meyer var første kvinne inn til Alta - og ser dere godt etter så ser dere et lite hundespann litt bak i bildet. Men når dette bildet var tatt måtte jeg springe inn og overta skranken, så jeg kunne ikke ta flere bilder, noe som selvfølgelig var veldig synd. Vil du se bilder av en litt annen, tja, hva skal man si, kanskje billedoppløsning, så kan  du gå på Finnmarksløpet sine sider. 

Kommentarer

 1. Du og du så vinterlig det er i Alta, her har vi strålende sol og bare veier. Kom inn her og forventet å se deg joggende i altagatene
  , men hunder er jo også gøy.

  SvarSlett
 2. Det er veldig vinterlig i Alta, og meg ville du ikke sett joggende, det er kun zumba som gjelder, og det gjør jeg ikke gatelangs :-)

  SvarSlett
 3. Det er sannelig bra!
  Zumba bør holdes bak lukkede dører.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Alle mot 1 - et program som dyrker og viser frem menn

Lørdagsunderholdning 
Alle mot 1, storsatsningen til NRK samler et stort antall nordmenn foran skjermene, og i kveld, etter å ha sett på programmet flere lørdagskvelder begynte jeg å undres over den underlige kjønnsbalansen for de som utfører konkurransene. Etter å ha foretatt en opptelling syns jeg at resultatet er skremmende. Program 7 er sesongens lavmål med 0 kvinnelige utøvere. Lysten til å se hvordan kjønnsbalansen har vært i de tidligere sendte programmene ble så påtrengende at jeg bare måtte ta en kjapp gjennomgang.

Jeg har tatt vekk eksperimenter der det er mange utøvere, og der det er f.eks to utøvere,  men der begge kjønn er representert. 
Program 1; Knut Johan med kanonball, Thea i kickboxing, Fredric i drifting, Eirik i trommesolo, to franske menn som er paragliderpiloter: Resultat; 5 menn og 1 kvinne.
Program 2; Sigrid i spydkast, Stian i turning, Øystein bilkjører: 2 menn, 1 kvinne. 
Program 3; basespillspillerne Martinius og Ryan, Shuffleboard Ylva, tennisspiller Marle…

Sååååå mange lydbøker - Del 2

I den første delen av dette oppsummeringsprosjektet skrev jeg om åtte lydbøker, så for balansens skyld, blir det like mange i dette innlegget.

The Water Cure av Sophie Mackintosh, lydboka er på 7 timer og 10 minutter og handler om tre søstre som bor på en øde øy sammen med sine foreldre. Jentene er hjernevasket til å tro at resten av verden er vond. En dag forsvinner faren, og tre menn dukker opp. Er de der for å hjelpe, eller har de vonde hensikter? The Water Cure er spennende og litt overraskende - så den anbefales!

The Rules of Magic av Alice Hoffman, lydboka er på 11 timer. Alice Hoffman er en av de forfatterne jeg alltid er spent på, og jeg liker det aller meste av det hun skriver, og jeg likte denne boka også. Dette er en løs oppfølger til Magi i praksis, og det vil si at du gjerne kan lese denne, selv om du ikka har lest den første. Men uansett, det handler om tre søsken som plutselig skjønner at de har evner andre ikke har - og at de reglene de har satt for seg selv, og andre h…

Venus - Norske kvinner sett nedenfra av Frida Kahlisto og Eva Mohn

Intimkirurgi – unødvendig og ødeleggende
De siste årene har det stadig dukket opp nye kirurgiske trender som særlig kvinner kaster seg over. Kroppen du er født med er ikke god nok, og dermed skal det fylles på i lepper, i pupper og i rumper, og det skal suges vekk fra mage, hals, armer og lår. Rumpehull skal blekes, og nå tror mange unge jenter at det er noe feil med underlivet - de tror at de ser feil ut. Men det finnes ikke noe fasit på hvordan et underliv skal se ut, og hvis fasiten til disse jentene er retusjerte og opererte pornoskuespillere så er det veldig trist.
For dere som så første episode av Innafor med Emma Clarie Gabrielsen er temaet kjent, men for dere som ikke har sett episoden så ligger den ute på NRK sine nettsider. Episoden handler om intimkirurgi, og Emma har sett at mange veldig unge norske jenter ønsker å operere de indre kjønnsleppene sine. Hun bestiller time hos en intimkirurg for å få en vurdering om hun selv burde ta en slik operasjon, en tanke som da hun begyn…