Levi Henriksen : Dagen skal komme med blå vind - Lydbok, 8 timer og 53 minutt
Helt greit +!


Mikael Hildonen er i trøbbel. Han skylder penger og han sliter med dårlig selvfølelse og sorg. Forloveden er drept i en ulykke, og nå har barnevernet vært og hentet Daniela, en tretten år gammel jente som han er onkel til, og som akkurat er blitt morløs.

Tragedier og elendighet - men ikke bare. En lun stemning, og forsoning til slutt, i hvert fall en slags forsoning gjør denne boka til en fin opplevelse. Levi Henriksen leser litt for sakte, jeg liker mer tempo i fortellerstemmen, men det er jo vanskelig å klage når det er han selv som har skrevet boka.

Kommentarer

 1. Jeg sutret over at det var ingen spennende lydbøker igjen på biblioteket og noen foreslo Levi, som jeg aldri har lest.
  Varme anbefalinger og mye hype.
  Spesielt for den første, noe med snø som falt. Trodde merkelig nok det var krim. Jeg er fremdeles ikke helt overbevist, men tror etter gårsdagen og denne omtalen at jeg skal vurdre det neste gang jeg er på biblioteket.

  Leser han alle bøkene sine selv?

  SvarSlett
 2. Leste denne i januar. Syntes den var sånn passe. Terningkast 4 hos meg. Skal snart legge den inn på min blogg også før jeg glemmer hele historien :))

  SvarSlett
 3. Ingalill : Tok en liten sjekk på lydbokforlaget, og det ser ut som om han leser alt selv ja.

  Bok og hund: En sterk 4 fra meg :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar