John Boyne : Hendelsenes hus - Lydbok, 14 timer og 12 minutt
God underholdning - men veldig forutsigbart

Jeg har studert russisk litteratur og russisk historie, så jeg er nok mer interessert i russisk historie enn de fleste. Denne boka har tatt utgangspunkt i de fire siste årene til Romanovene i Russland, ja det er faktisk slik at fortellerstemmen Georgy Jachmenev er skrevet inn i flere av de sentrale begivenhetene i Romanovenes historie.

Fortellingen veksler mellom nåtid og fortid og jeg ble ikke forundret en eneste gang. Men jeg tror kanskje at noe av det som hendte underveis kan skape spenning hos lesere som ikke kjenner historien. Men det vet jeg jo egentlig ikke. Har ikke sett noen omtaler av denne - så jeg  venter i spenning på det. Forfatteren har skrevet Gutten i den stripete pyjamasen - og det var en bok jeg likte veldig godt.

Oddvar Hellan leste godt!

Kommentarer

 1. Hmm ... Tross din litt lunkne omtale av denne boka, ble jeg faktisk nysgjerrig. Skal se etter den neste gang jeg er på biblioteket!

  SvarSlett
 2. Så fint! Gleder meg til å se hva du synes om boka. Jeg hørte den jo, så den er ikke dårlig i det hele tatt.

  SvarSlett
 3. Nettopp ferdig med denne nå. For meg ble heller ikke boka spennende, og siden jeg leste boka selv (ikke hørte den på lyd) merket jeg meg dårlig språk og dårlig flyt. Jeg ble rett og slett litt skuffet.

  SvarSlett
 4. Randi : Den forskjellen mellom lydbøker og papirutgaver er avgjørende mange ganger, og jeg var jo ikke akkurat vilt begeistret for lydboka - selv om det var en helt grei opplevelse. Men jeg tenker nok at det kan være mye å pirke på når det gjelder språket ihvertfall, men som nevnt - på lyd spiller ikke det så stor rolle.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hvis jeg hadde hatt tid - bøker for voksne jeg har lest i høst

10 knallgode ungdomsbøker fra de siste 10 årene

Sissel Horndal : Sølvmånen : CalliidLagadus