Endelig kommer Svein Tindberg til Alta

                                Bildet er lånt fra Det Norske Teateret!

Svein Tindberg står alene på scenen i en forestilling som ble kåret til årets beste 2011/2012. I dag er det endelig klart for Abrahams barn i Alta kultursal og jeg har invitert med meg Pål. Så vi skal dit og jeg gleder meg stort!

For mange år siden var jeg kulturkonsulent i Alta kommune og da var det min oppgave å dele ut blomster og takke etter f.eks slike forestillinger. Da var Svein Tindberg på besøk i Alta med forestillingen Apostlenes gjerninger. Og det ble min oppgave å gå på scenen og gi han en takk og en bukett fine blomstrer. Aldri før og aldri etterpå har jeg utført en slik oppgave med større takknemlighet og ekte glede. Det var fantastisk! Publikum ville ikke slutte å klappe og selv var han både rørt og stolt og jeg glemmer det aldri!Kommentarer

  1. Heldige dere. Svein Tindberg er veldig flink. Var på et foredrag av han i Vår Frue under Olavsfestdagene i sommer. Der fortalte han hvordan hadde jobbet med stoffet fra Bibelen og spilte bruddstykker for å illustrere. Morsomt var det da en kjent instruktør eller teatersjef hadde ringt han og gjerne ville låne manuset ... ;)

    SvarSlett
  2. Hehe til manusjakt :-) I kveld klokka 19.00! Jeg må nok skrive litt om forestillinga etter at jeg har vært der, gleder meg!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar