Gå til hovedinnhold

Litt småplukk til kos og inspirasjon :-)


Først en nydelig film om bøker, og om livet:

Un monde à découvrir - Vidéo Dailymotion

Så fikk jeg så lyst til å dele noen kontaktannonser jeg leste i The New York Review of Books, dette er fra 27.oktober 2012 (hvis noen har lyst til å svare :-) )

"Erotic Explosion. Let me blow your mind, your ultimate erogenous zone. Provocative talk with educated beauty. No limits."

"I think old, fat, disabled, and/or ugly people should be allowed some talk, touching and happiness in this life in NYC. I like walking, picnics, gardening, Pilates, reading, classical music, opera, art museums, wine, cooking, holding hands, hugs. No sex, weight, age, sex or photo necessary."

Ganske sprekt! Det som også er ganske sprekt er denne videoen av en ung kvinne som leser en bok mens det skjer noe ganske usømmelig under bordet, noe som tydelig kommer frem etterhvert. Det er etterhvert flere kvinner som har latt seg filme i lignende situasjoner og dette er et prosjekt av kunstneren Clayton  Cubitt. Navnet på prosjeketet er Hysterical Literature.
Klippet under handler ikke direkte om litteratur, men det er jo en spesiell tekst, og jeg liker humoren :-)Og så avslutter jeg med noen bilder fra en tegneseriebok fra Nina Hemmingsson. Boka heter: Jeg er kjæresten din nå. Jeg digger tekstene, men har nok litt mer problemer med tegningene. Syns alle menneskene ligner på griser.


Da er dagens småsnakk over, og jeg har klart det store kunststykket å ikke skrive noe som helst om 49 + 1 antydninger av en spesiell farge - i det hele tatt!Kommentarer

 1. Stilig tegneserie! Den fikk jeg lyst til å lese mer av :-)

  SvarSlett
 2. Ah, så fint at Hemmingsoms bøker er oversatt til norsk :)

  SvarSlett
 3. Karin: Ja, den er veldig stiling, og jeg digger tekstene!

  Erika: Hei, og ja, det er skikkelig fint!

  SvarSlett
 4. Morsomt at du legger ved Black Debbath video, mamma <3

  SvarSlett
 5. Morsomt at du leser og kommenterer bloggen min kjære datter <3

  SvarSlett
 6. ew program, the property foreclosure process can pick up where it was left off.


  Feel free to visit my site; facebookofsex

  SvarSlett
 7. I�m not that much of a online reader to be honest but your
  blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Many thanks

  Also visit my blog post: dating adults

  SvarSlett
 8. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have
  truly enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing
  to your rss feed and I hope you write again soon!

  my webpage; facebook of sex

  SvarSlett
 9. magnificent points altogether, you just received a new reader.
  What may you recommend about your publish that you just made a few days in the past?
  Any sure?

  Check out my page - dating with dates

  SvarSlett
 10. ent objectives for losing belly fat. While
  certain drugs in the short term solve the matter, the unpleasant side effects are not worth
  it, they usually never offer more than a non permanent
  solution. It's a known fact that 95% of fad diet plans fail.
  for sharing your thinking on this web site.

  My web site :: facebook for sex

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Vigdis Hjorth - resirkuleringens dronning!

Klassisk fortrengning?
Sist uke ble det kjent at Vigdis Hjorth fikk Bokhandlerprisen for Arv og Miljø, en bok som Vigdis Hjorth de siste tjue årene har skrevet mange versjoner av, med litt endring i kronologi og navn på persongalleri, men jeg vil hevde at rundt halvparten av Arv og Miljø finner du i Tredje person entall fra 2008, Hva er det med mor fra 2000 og med Hånden på hjertet fra 1989. Arv og miljø skiller seg ut fra Tredje person entall med at hovedpersonen sier høyt at det er begått overgrep, i de andre bøkene er dette mer vagt. Jeg gratulerer Vigdis Hjorth med prisen, hun skriver som alltid godt, men jeg la merke til at hun i anledning prisutdelingen igjen insisterer på at hun ikke skriver selvbiografisk og ikke forstår hvorfor noen kan tro noe slikt. Jeg finner det mer enn merkelig at Vigdis Hjorth ikke skjønner hvorfor noen ikke klarer å lese mange av bøkene hennes uten å lese selvbiografisk. Kunnskapen vi har om forfatteren Vigdis Hjorth har vi jo fra henne selv. Hun har i…

Har Vigdis Hjorth gitt oss hovednøkkelen til sitt forfatterskap med Arv og miljø?

Lekkasjer
Ingunn Øklands anmeldelse av Vigdis Hjorths siste bok, Arv og miljø (Hjorth, 2016)i Aftenposten 11. september og debatten Aftenposten initierte med sin ”etterforskning” av Vigdis Hjorths liv ble starten på høstens store virkelighetsdebatt. Økland avsluttet sin anmeldelse med denne konklusjonen:
«I mine øyne blir romanen stående og dirre i spenningsfeltet mellom dikt og liv og alle de etiske problemstillingene denne sammenblandingen fører med seg. Faktisk er dette en romanutgivelse som lettere lar seg forsvare jo virkeligere incesthistorien er. Skulle anklagen være oppdiktet, har både forfatter og forlag kastet et mistankens lys over en uskyldig person.» (Økland, 2016a)
I Arv og miljø er hovedpersonen den godt voksne Bergljot som for mange år siden brøt med familien. Romanen begynner med at det er fem måneder siden faren døde, og Bergljot ser tilbake på hendelsene som førte til bruddet med familien og hva som skjedde etter at to av søsknene fikk tilbud om å overta foreldrenes t…