Biblioteket i Vadsø

På mandagen var jeg en snartur innom Vadsø. Det er 15 år siden jeg var der sist, og da overnattet vi på en campingplass som nå er nedlagt. Jeg husket ingenting fra mitt forrige besøk, og syns det var utrolig spennende og morsomt å se litt av byen. Biblioteket var målet for mitt besøk, men jeg fikk ikke tatt noen bilder som kan rettferdiggjøre det flotte bygget, derfor har jeg lånt et bilde fra Vadsø kommune sin hjemmeside.
Vadsø folkebiblitek deler lokaler med Finnmark fylkesbibliotek, og for en biblioteknerd var det en drøm å komme inn dit. Det luktet slik et bibliotek skal lukte, og så var det lyst, luftig, fullt av bøker og fine sitteplasser. Jeg ble nesten litt andektig. Bildene som kommer under har jeg selv tatt.

Her var det egentlige motivet utstillinga på toppen, men men.....Her var det egentlig alle russiske bøker (utlånt fra Kirkenes), som var hovedmotvet, men jeg lurer på om jeg kanskje må ta meg et lite kurs i fotografering :-)
Dette bildet er tatt på vei ut hovedinngangen! Vilt og vakkert!

Og dette er flyplassen - hovedinngang og hovedutgang. Også vilt og vakkert!

Kommentarer

 1. Ja, når en ser på bildene du har tatt av flyplassen og utgangen fra biblioteket, så ser man lett kontrastene dette landet vårt har å by på....

  Bibliotekbygget ser flott ut..

  SvarSlett
 2. Vilt og vakkert - men det så litt kaldt ut - er det sommer der oppe i nord?

  SvarSlett
 3. Det er vakkert i Vadsø, men så skal det også sies at det er det eneste stedet jeg har vært i Finnmark:-) Tilbragte en sommer der, og det var sol hele døgnet i en måned. Fantastisk, syklet rundt etter arbeidstid for å se meg rundt og har bare gode minner derfra!

  SvarSlett
 4. Hmmmmm!!!En KORTkatalog? Du sjekka ikke hva som befant seg OPPI skuffene?

  SvarSlett
 5. Fine bilder altså Solgunn, det er virkelig vilt og vakkert i Finnmark! :-)

  Sv: positive tøffelvibber er bra, og skulle du ikke vinne, så er det lov å bestille et par så du har til vinteren! Og da kan du komme med fargeønsker selv! :-)

  SvarSlett
 6. Flotte bilder :-)

  Har aldri vært på biblioteket i Vadsø...

  SvarSlett
 7. Hei Solgunn, tror det var de positive tøffel-vibbene som gjorde utslaget. Det var i hvertfall ditt navn som dukket opp av korga da jeg trekte i ettermiddag :-)

  Send meg adressen din på:
  groskro@yahoo.no så skal jeg få sendt tøflene ganske raskt.

  Ha en fin kveld - Gro :-)

  SvarSlett
 8. - Det er sommer her i nord, men det er jo kaldt!

  - Jeg sjekket kortkatalogen og den var full av sånne hvite kort jeg husker fra gamle dager - men den var jo tross alt plassert i utstillingen :-)

  - Og tusen takk Groskro - gleder meg til pakke fra Oslo :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar