Superkulturell

Ja, akkurat det føler jeg at jeg kan kalle meg nå; etter 3 dager på rad med flotte opplevelser, og alle helt forskjelllige.

Øytun Folkehøyskole som ligger 5 kilometer fra Alta sentrum hadde invitert til konsert på torsdagkvelden med kultur-mix koret som er ledet av Per Oddvar Hildre.
Bildet av Hildre er lånt fra Norsk sangforum sine sider. 

Gjennomsnittsalderen på tilhørerne var skyhøy, og jeg med mine 40 år var blant de yngste. Det var en helt utrolig konsert, med energi, driv og glede. Jeg måtte tørke tårer flere gang, jeg ble så rørt! Jeg tok dette som en kombinert trim og opplevelsestur, og jeg og naboen som jeg gikk sammen med skilte oss klart ut både når det var snakk om alder og bekledning. Jeg hadde tatt på meg verneskoene og turklærne, jeg skulle tross alt forsere både skog og myr for å komme frem. Uansett, det var en fantastisk konsert og jeg er veldig glad jeg tok turen.

Fredagskvelden var satt av til mimring om den transibirske jernbane. Nei, jeg har ikke tatt den turen ennå, men jeg skal! En venninne av meg er nylig kommet tilbake og hun hadde tatt over 850 bilder fra turen som for hennes del startet i Murmansk og endte i Bejing. Vi delte en flaske musserende vin og så på bildene, en strålende kveld, og jeg har ikke akkurat fått mindre lyst til å reise!

Lørdagsvelden var det kino, nå med min eldste venninne. Vi kjørte opp til sentrum i øspøsende regnvær, gikk på den strålende flotte Alta kino og så den flotte filmen; Seraphine. Hun som spilte hovedrollen var utrolig flink, og jeg kan anbefale filmen til alle!


Etterpå gikk vi i baren på Alfa & Omega og tok oss en nederlansk kaffe mens vi pratet om filmen og livet sånn generelt. Ja, og så har jeg lest en bok: La nordlyset slette ditt navn av Vendela Vida. Tenkte jeg skulle blogge om boka i morgen. 


Kommentarer

  1. Er du også -70 modell? Jeg og. Og da må det jo føles utrolig godt å være yngst! Høres ut som en knall kveld. God sommer Solgunn! Jeg tar bloggferie noen uker.

    SvarSlett
  2. 69 modell med bursdag sent på året! God sommer til deg også frøken knirk :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar