Jeg = leseagent!


Jeg har vært på kurs i Tromsø. Egentlig hadde jeg fryktelig lyst til å dra på fortellerfestival i Oslo, men det ble det ikke råd til, så da ble det kurs i Tromsø istedenfor. Og det var ganske fint! Foreningen Les inviterte til kurs, og vi var 10-12 bibliotekarer fra Nord-Norge som møtte opp, samt fylkeskontakt for Forfatterforeninga. Stor var overraskelsen da vi fikk vite at selveste Kine Hellebust skulle komme og prate med oss om noen erfaringer hun hadde gjort da hun sammen med en av bibliotekarene ved Finnsnes folkebibliotek hadde vært og formidlet litteratur på to store bedrifter. Og en time med en av mine store helter fra barndommen var ikke å forakte. (bildet er lånt fra hats.no).

Jeg skal samarbeide med to kolleagar fra Alta folkebibliotek, og vi skal innta bedrifter i Alta og snakke om lesing og litteratur. Vi skal også få med oss en forfatter, og jeg venter i spenning på lista som fylkeskontakten i forfatterforeninga skal sende meg. Håper på Knausgård, Nesbø, Ragde, - neida, tuller bare, vil ikke ha Knausgård, men Ragde og Nesbø - ja gjerne.Kommentarer

 1. Det høres kjempespennende ut:-)! Så givende det må være å jobbe med litteratur og lesing hele dagen!

  Jeg vil gjerne også si tusen takk for fin fine ord om lykketipsboka og give away. Det betyr veldig mye for meg:-)

  Mange klemmer Mammadamen

  SvarSlett
 2. Ja, det er kjempespennende å jobbe med litteratur og lesing, og det blir jo aldri to dager som er like. Når det gjelder fine ord, så fortjener du det, så det er vel fortjent!

  SvarSlett
 3. Elin : Ja, det er kjempeartig og Kristin: Tusen takk!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar